Lady Gaga en Bruno Mars kondigen samenwerking aan

Supersterren Lady Gaga en Bruno Mars gaan samen een nummer uitbrengen. De single kreeg de naam Die With a Smile en zal morgenvroeg al verschijnen.

Fans van Lady Gaga en Bruno Mars worden morgen verwend. De twee bundelen namelijk hun krachten voor de single Die With a Smile. Het wordt hun eerste samenwerking en ook voor allebei hun eerste nieuwe werk in enkele jaren tijd.

Die With a Smile

Over het nummer zelf is nog niet veel geweten. Het zou gaan om een “tijdloze ballade” en als de foto een hint mag zijn, dan zou er wel eens een countrygehalte aan het nummer kunnen zijn. De entourage van Lady Gaga laat weten dat het een alleenstaande single is, die dus niet te vinden zal zijn op het volgende album van de zangeres, dat de werktitel ‘LG7’ heeft.

Zowel voor Lady Gaga als voor Bruno Mars wordt het hun eerste nieuwe muziek in enkele jaren tijd. Het laatste nieuwe album van Lady Gaga dateert al van 2020. Toen verscheen namelijk haar zesde album ‘Chromatica’. Het laatste nieuwe werk van Bruno Mars was samen met Anderson .Paak als Silk Sonic in 2022.

Die With a Smile verschijnt morgen, op vrijdag 16 augustus om 6 uur ’s morgens Belgische tijd. Je kan het nummer nu al presaven op Spotify en Apple Music via deze link.

Bekijk hier de aankondiging van de samenwerking:

Die With a Smile verschijnt morgen, vrijdag 16 augustus, om 6 uur ’s ochtends Belgische tijd.

Meer
Lees meer...