Lady Gaga en Céline Dion zouden duet brengen tijdens openingsceremonie Olympische Spelen

Vrijdag worden de Olympische Spelen in Parijs afgetrapt met een grootschalige openingsceremonie op de Seine. Er doen al lang geruchten de ronde over wie we daarop zullen mogen verwachten. Twee namen die vaak genoemd worden, zijn Lady Gaga en Céline Dion en nu meldden bronnen dat zij een duet zullen brengen.

De sportzomer gaat vanaf vrijdag opnieuw in een stroomversnelling, want dan starten de Olympische Spelen in Parijs. Naar olympische traditie zullen de Spelen afgetrapt worden met een openingsceremonie. Die zal dit jaar plaatsvinden op de rivier de Seine die door de binnenstad van Parijs stroomt. Tijdens de ceremonie treden verschillende artiesten op, waarbij we nu een duet tussen twee grote namen mogen verwachten.

La Vie en Rose

Volgens bronnen van TMZ zullen Lady Gaga en Céline Dion samen te zien zijn tijdens de openingsceremonie. Beide zangeressen werden de afgelopen dagen al gespot in Parijs, waarbij Céline Dion zelf ook al enkele foto’s deelde vanuit de Franse hoofdstad. De twee topzangeressen zouden samen een cover van het nummer La Vie en Rose van Édith Piaf brengen. Vermoedelijk zal Lady Gaga het nummer begeleiden met de piano, want fans merkten al een piano op die op een klein eilandje op de Seine stond.

Als het optreden echt doorgaat, zal het gaan om het eerste optreden van Céline Dion sinds ze in 2022 liet weten dat ze lijdt aan een Stiff person-spectrumstoornis. Daardoor krijgt ze te kampen met spierstijfheid die vooral gesitueerd is in haar romp en ledematen.

Naast Lady Gaga en Céline Dion zou volgens Time Out ook zangeres Aya Nakamura tijdens de openingsceremonie te zien zijn. We zullen ook getrakteerd worden op een samenwerking tussen pianist Sofiane Pamart en zangeres Juliette Armanet, een set met zanger Philippe Katerine en drummer Cerrone en een opvallende samenwerking tussen operazanger Marina Viotti en metalband Gojira. Tot slot zal ook de Parijse rapper Rim’K deel uitmaken van de openingsceremonie.

Ook de vlaggenceremonie van de Olympische Spelen gaat vrijdag door vanop het water. De delegaties en hun vlaggendragers krijgen een eigen bootje, waarmee ze over de Seine zullen varen.

Meer
Lees meer...