LE SSERAFIM lost remix van ‘CRAZY’ met Pinkpantheress

De K-popgroep LE SSERAFIM loste vorige week haar nieuwe EP ‘CRAZY’, met de gelijknamige single. Van die single hebben ze nu een nieuwe remix uitgebracht, waarvoor LE SSERAFIM samenwerkte met de Britse zangeres PinkPantheress.

LE SSERAFIM bracht op vrijdag 30 augustus de nieuwe single CRAZY uit en het catchy nummer groeide al uit tot een hit in Zuid-Korea en ver daarbuiten. En de nieuwe remix met PinkPantheress zou mogelijk voor een extra boost kunnen zorgen.

CRAZY (feat. PinkPantheress)

Voor het nummer CRAZY haalde LE SSERAFIM veel inspiratie bij ballroommuziek. Zo wordt er aan voguing gedaan in de choreografie en zijn de leden van het voguing house ICONIC HOUSE OF JUICY COUTURE ook te zien in de videoclip.

CRAZY kreeg ook al een volledig Engelstalige versie en nu is er ook een versie waarvoor de groep samenwerkte met de Britse zangeres PinkPantheress. In CRAZY (feat. PinkPantheress) is de Britse zangeres op verschillende momenten in het nummer te horen. Meteen in het begin hoor je PinkPantheress al zingen, waarna LE SSERAFIM het weer van haar overneemt. Ook in de tweede strofe is ze uitgebreid te horen. Het gaat dus om een samenwerking waarin de featuring artist heel wat aandacht krijgt.

PinkPantheress was duidelijk blij dat ze kon samenwerken met LE SSERAFIM. Zo deelde ze een post op X waarin ze schreef: “Een ander succesvol geval van manifestatie”. Bij de post deelde ze een foto met Yunjin van LE SSERAFIM en een screenshot van het nummer op Spotify.

Beluister de samenwerking hier:

Bekijk hier nog eens de videoclip van de originele versie van het nummer:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...