Left Right
scrollTop top

Leighton Meester ziet er helemaal anders uit: ‘Gossip Girl’-actrice gaat van Blair naar Little J.


Leighton Meester ziet er helemaal anders uit: ‘Gossip Girl’-actrice gaat van Blair naar Little J.

Leighton Meester staat gekend voor haar bruine lokken en in ‘Gossip Girl’ voegde ze daar ook nog eens een diadeem aan toe. Maar vijf jaar na de laatste aflevering van ‘Gossip Girl’ heeft ze haar look radicaal veranderd: ze ziet er nu meer uit als Jenny dan als Blair. Geslaagd? 

Blair Waldorf, na al die jaren nog steeds hét symbool van een Queen B. Hoewel de oorspronkelijke Blair Waldorf eigenlijk blond moest zijn kreeg de toenmalige brunette Leighton Meester de iconische rol. Gewapend met een diadeem en een kraagje bleef zij regeren over de Upper East Side, samen met blondine Serena Van der Woodsen. En wij keken allemaal mee.

Tijdens de reeks krijgt Blair uiteraard competitie en die komt van Dans kleine zusje Jenny, gespeeld door Taylor Momsen. Momsen heeft platinablond haar en vijf jaar na Gossip Girl besloot ook Leighton Meester eens voor die look te gaan. Brunette no more, blondes have more fun, moet Meester gedacht hebben, of ligt er misschien een nieuwe rol in ’t verschiet? Kijk hier maar naar het resultaat

Leighton Meester met blond haar!

Kenners weten natuurlijk dat Leighton eigenlijk een blondine is, al is haar oorspronkelijke haarkleur substantieel donkerder dan het platinablond op deze foto. Meester is nog steeds het bekendst voor haar rol als Blair Waldorf, maar is natuurlijk nog steeds op zoek naar andere jobs. Misschien heeft haar haarkleur daar iets mee te maken?

Meer films met Leighton

Binnenkort speelt ze namelijk de rol van Clara in het gevangenisdrama Semper Fi én heeft ze een rol in de film Single Parents. Geen gigantische hoogvliegers, maar Meester blijft wel bezig. Ze heeft ook een dochtertje, Arlo, met acteur Adrian Brody. Lucky Leighton, heel veel meer fun kunnen die blonde lokken toch ook niet opleveren?

Ja, wij missen Gossip Girl ook. Tijd voor een marathon?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…