‘Liefde voor Muziek’: Luister hier naar de eerste cover van Metejoor en Jaap Reesema

Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek gaat binnen enkele weken vast start. Daarvan hebben de makers nu al een eerste cover gelost. Het gaat om een verrassend duet van Metejoor en Jaap Reesema. Zij wagen zich aan hun eigen versie van 10.000 Luchtballonnen van K3.

Sinds 2015 waren al acht seizoenen van Liefde voor Muziek te zien op VTM. Dat wil zeggen dat de voorbije jaren al 55 artiesten, duo’s of groepen de revue passeerden. Zij zorgden voor heel wat verrassende covers, die doorheen de jaren meermaals een heuse hit opleverden.

Het negende seizoen van het succesvolle programma gaat op dinsdag 4 april van start op VTM. Daarin krijgen we DAAN, Günther Neefs, Jaap Reesema, K3, Metejoor, Portland en Stef Bos te zien. De eerste aflevering van dat nieuwe seizoen draait rond K3.

Jaap Reesema en Metejoor

Van die aflevering krijgen we nu al de eerste cover. Jaap Reesema en Metejoor hebben namelijk zojuist hun cover van 10.000 Luchtballonnen in primeur gedropt bij Qmusic-dj’s Maarten en Dorothee. Daarop deelde VTM meteen ook het fragment uit de aankomende uitzending.

“Ik hou van duetten dus ik dacht, we doen er meteen eentje in Liefde voor Muziek. Ik kijk oprecht op naar Jaap. Het was puur genieten om dit nummer samen te zingen”, vertelde Metejoor over de samenwerking. “Ik krijg meteen flashbacks naar de opnames. Als we nog maar naar elkaar keken, kregen we altijd de slappe lach. Het was echt heel bijzonder om samen muziek te maken in Spanje”, vulde Jaap aan.

Kijk en luister hier naar Metejoor en Jaap Reesema met 10.000 Luchtballonnen:

Liefde voor Muziek is vanaf dinsdag 4 april wekelijks om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...