Linde Merckpoel komt met live valentijnsspecial voor tweede seizoen ‘Los het op’

Presentatrice van Studio Brussel, Linde Merckpoel, keert terug met de serie Los het op. Vanaf dinsdag 20 februari gaat Linde met haar online community aan de slag om zo veel mogelijk grote en kleine problemen op te lossen. Vanavond verschijnt een eerste probleem in het kader van valentijn.

In het eerste seizoen kwamen al afleveringen als “Ik heb geen vrienden” en “Ik wil leren skaten, maar ben 45” aan bod. Vanavond van 22.00 uur tot middernacht verschijnt alvast een voorproefje van het tweede seizoen met een live valentijnsspecial op Studio Brussel. Hier wil Linde samen met volger Ties het gevoelige onderwerp van pijnlijke seks aankaarten. Vanaf 20 februari kunnen mensen elke dinsdag de volledige afleveringen bekijken op VRT MAX en elke vrijdag op Studio Brussel.

Volger Ties

Ties, een trouwe volger van Linde, heeft te kampen met een jarenlange worsteling van pijnlijke seks. Ze zocht professionele hulp bij zowel gynaecologen als seksuologen, maar oplossingen bleven uit. Na een lange zoektocht vond ze uiteindelijk haar oplossing. Nu worstelt Ties nog steeds met de vraag waarom er zo weinig over pijnlijke seks wordt gepraat.

Radio-uitzending

Linde Merckpoel kijkt er alvast naar uit. “Toen Ties mij voor het eerst vertelde over haar probleem was ik heel erg onder de indruk van haar eerlijkheid. Het is keitof om te vertellen over al je geniale seksverhalen, maar net zo belangrijk om te kunnen praten over wat er mis gaat in bed. Of wat er beter kan. Zéker als je pijn hebt!”, vertelt ze.

Meer
Lees meer...