Lizzo verkleedt zich als ‘de vlieg van Mike Pence’ en wint Halloween 2020

Coronapandemie of niet, op 31 oktober wordt Halloween gevierd. In de Verenigde Staten is dat traditioneel een van de belangrijkste feesten van het jaar. Dus ook dit jaar haalden sterren alles uit de kast om te imponeren met de meest originele outfit. Maar er kan maar eentje de beste zijn. En dat was dit jaar zonder twijfel Lizzo.

De tijden van simpelweg een wit laken over je heen gooien of wc-papier rond je hoofd draaien, liggen al lang achter ons. Echt imponeren op Halloween doe je door te kiezen voor een originele en actuele outfit. En da’s precies wat Lizzo deed.

De vlieg van Mike Pence

De zangeres van onder andere Truth Hurts, Good As Hell en Juice verkleedde zich dit jaar als een vlieg. Maar niet zomaar een vlieg. Ze koos namelijk voor de befaamde vlieg van Mike Pence.

Tijdens het debat tussen de kandidaat vicepresidenten Mike Pence en Kamala Harris begin oktober ging er namelijk een vlieg met alle aandacht lopen. De vlieg zette zich midden in het interview neer op het hoofd van de republikeinse kandidaat Mike Pence en bleef daar minutenlang zitten.

Met deze video teasede Lizzo haar outfit:

Dit bericht bekijken op Instagram

….aaaaand we just gettin started. #halloween2020

Een bericht gedeeld door Lizzo (@lizzobeeating) op

Daarna werd duidelijk dat ze zich verkleed had als dé vlieg van Mike Pence:

Dit bericht bekijken op Instagram

FLYYYYY AF ! 😎 #halloween2020

Een bericht gedeeld door Lizzo (@lizzobeeating) op

En ze deelde ook nog deze hilarische video van haar outfit:

Dit bericht bekijken op Instagram

I voted for Biden

Een bericht gedeeld door Lizzo (@lizzobeeating) op

Meer
Lees meer...