‘Love Island’ keert terug en zoekt kandidaten

Love Island keert deze zomer terug met een nieuw Vlaams-Nederlands seizoen. Dat seizoen heeft opnieuw Viktor Verhulst en Holly Mae Brood als presentators, maar zal bij ons exclusief te zien zijn op Streamz. De makers lanceerden vandaag ook een oproep voor singles om zich in te schrijven.

Nadat eerder al bekendgemaakt was dat Love Island deze zomer opnieuw met een Vlaams-Nederlandse versie komt, zijn er nu meer details bekendgemaakt. Zo is bevestigd dat het duo Viktor Verhulst en Holly Mae Brood het realityprogramma opnieuw zal presenteren. Jeroen Verdick (Hoe Zal Ik Het Zeggen?) zal dan weer de voice-over voor zijn rekening nemen.

Exclusief op Streamz

Viktor en Jeroen lanceerden met een korte video meteen ook een oproep voor kandidaten om zich in te schrijven voor Love Island. Het programma trekt opnieuw naar Gran Canaria en zoekt singles die daar bij willen zijn. “Ben jij single en op zoek naar de liefde van je leven? Heb jij zin in een spannend avontuur in een luxe villa in de zon?”, klinkt het. Wie zich daarbij aangesproken voelt, kan zich inschrijven via info.streamz.be/loveisland.

Nieuw aan het derde Vlaams-Nederlandse seizoen van Love Island is dat het voorlopig niet gewoon op televisie komt, maar bij ons enkel exclusief te zien zal zijn op de streamingdienst Streamz.

Bekijk hier de oproepen voor kandidaten voor het nieuwe seizoen van Love Island:

Het nieuwe seizoen van Love Island is deze zomer bij ons exclusief te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...