Speelt Lovie Simone geliefde van Lexi Howard in ‘Euphoria’ seizoen 2?

Verschillende fans op Twitter vermoeden dat Amerikaans actrice Lovie Simone een rol zal spelen in seizoen twee van Euphoria. Ze denken dat Simone in de huid zal kruipen van een potentiële liefde voor Lexi Howard, gespeeld door Maude Apatow.

Het nieuws is nog niet officieel bevestigd, maar fans zijn al enthousiast over de mogelijkheden. “Lovie Simone zou perfect zijn voor Euphoria” of “Wat als Lovie Simone in seizoen twee van Euphoria komt? Ik heb veel te veel hoop, maar kan je je de kracht voorstellen!?!!” zijn reacties die je op twitter kan lezen.

De serie

Euphoria is een dramaserie voor tieners. Vriendschappen, liefdesdrama’s, seks, drugs, alles komt aan bod. Het is gebaseerd op de gelijknamige Israëlische miniserie. De show is geregisseerd door Sam Levinson en is een productie van Amerikaans televisienetwerk HBO. Ook Zendaya speelt een belangrijke rol in de serie.

De opnames voor Euphoria werden een tijdje stilgelegd door de coronamaatregelen. Er is nog niet bekend wanneer de opnames zullen hervatten en wanneer het tweede seizoen van start zal gaan. Zendaya hintte wel al dat shots die op veilige afstand konden gefilmd worden, de volgende maanden zouden hervatten.

https://twitter.com/blaquefeen/status/1295125516744380416?s=20

Lovie Simone werd vooral bekend door haar rol als Zora Greenleaf in de dramaserie Greenleaf. Ze speelde ook één aflevering mee in Orange is the New Black, als Jasmin, en één aflevering in Blue Bloods, als Gina Walker.

Meer
Lees meer...