Make up voor die andere lippen? Check, en Kim Kardashian is al helemaal mee met vaginamake-up

Make up voor die andere lippen? Check, en Kim Kardashian is al helemaal mee met vaginamake-up

Denk je dat je alles weet over beautytrends? Dan denken we dat je toch gaan verrassen. Want om ‘in’ te zijn, moet je tegenwoordig niet alleen de lippen op je gezicht opmaken, maar ook die down there. Jup, dat heb je goed gelezen, vaginamake-up is een ding en Kim Kardashian is al een grote fan, van dit … concept. 

Beautyregels kennen geen plafond en geen rede, en nu zijn ze zelfs in ons ondergoed aan het doordringen. Met vonturing (we leggen het zo uit) ziet je benedenwerk er altijd tip-top uit.

Eigenlijk is het vrij simpel: op dezelfde manier dat je je gezicht zou contouren, zet je je vulva in de verf. Jawel, je maquilleert je schaamlippen en speelt met schaduwen en lichtere tinten om alles er wat … mooier te laten uitzien. Het is sneller en goedkoper dan chirurgie maar je hebt er wel zélf wat meer werk aan. Wij rekenen toch op een half uurtje, en om daar nu vroeger voor op te staan.

De Kardashians zijn fan

Als dit allemaal een beetje vreemd lijkt, wacht dan maar tot je ziet wie al meteen verkocht was. Uiteraard zijn de Kardashians meteen fan geworden van het idee. Zij hebben uiteindelijk ook contouring gelanceerd, en we weten welk verschil dat systeem kan maken. En aangezien het werkt voor je gezicht, waarom ook niet voor je schaamlippen? En dat allemaal voor de prijs van een paar borstels en wat make-up.

De make-up-artiest van Kim Kardashian had trouwens al eens naar vontouring gerefereerd op de MTV VMA’s 2016. “Denken jullie misschien dat ik enkel op het gezicht werk”, vroeg de man zich daar af. Hm. Nee dus.

De perfecte make-up

En uiteraard is er, als er een Kardashian mee gemoeid is, een zaakje aan verbonden. Verschillende merken zijn namelijk aan de slag gegaan met een lijn producten die focust op make-up voor down there. The Perfect V bijvoorbeeld, heeft een heel gamma aan make-up voor je schaamlippen. Lippenstift, hydraterende crème, exfoliater en highlighters … ’t zit er allemaal bij. Voor in je collectie WTF-producten. En nu maar de vingers (of benen) gekruist houden dat er geen giftige stoffen inzitten.

Gesponsorde artikelen