Left Right
scrollTop top

‘Master of None’ seizoen 3 krijgt eerste trailer en lanceerdatum


Master of None seizoen 3
© Netflix

Het derde seizoen van Master of None verschijnt volgende maand op Netflix. Op dat moment zal het meer dan vier jaar geleden zijn dat het tweede seizoen van de reeks verscheen. Hoofdrolspeler en bedenker Aziz Ansari liet na het tweede seizoen al weten dat hij als persoon moest veranderen voor hij een derde seizoen kon schrijven. We mogen ons dus verwachten aan een andere Dev dan degene die we kennen uit de eerste twee seizoenen.

Na vier jaar wachten, komt het derde seizoen van Master of None binnen iets meer dan een maand uit. Netflix heeft daarom een eerste trailer gelost en de exacte datum waarop het seizoen zal verschijnen.

Master of None seizoen 3

In het eerste seizoen van Master of None leerden we Dev Shah (Aziz Ansari) kennen in zijn “natuurlijke habitat” in New York. Daar probeerde hij uit te dokteren wat hij eigenlijk wilde in het leven. Wilde hij een gezin starten? Wilde hij trouwen? Op het einde van dat eerste seizoen beslist Dev om naar Italië te trekken om daar opnieuw te beginnen. In het tweede seizoen zien we hem inderdaad in Italië, maar al snel trekt Dev terug naar New York en wordt hij daar een relatief succesvolle presentator van verschillende shows. Maar de liefde blijft voor vraagtekens zorgen.

En nu, vier jaar later, komt het derde seizoen eraan. En dat lijkt een heel ander verhaal te tonen. In de trailer zien we Dev (Aziz Ansari) namelijk maar in één shot verschijnen. Voor de rest gaat het om een nieuw koppel gespeeld door Lena Waithe en Naomi Ackie. In de omschrijving die Netflix bij te trailer geeft, staat te lezen dat het zal gaan om “een modern liefdesverhaal dat de ups en downs van een huwelijk omvat en de problemen rond vruchtbaarheid”. Daarnaast zal het ook gaan om persoonlijke groei, zowel samen als apart. We zullen romantische hoogtepunten zien, maar ook hartverscheurende persoonlijke verliezen, terwijl de existentiële vragen over de liefde en het leven gesteld worden.

Alle afleveringen van het derde seizoen verschijnen op zondag 23 mei 2021 op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor Master of None seizoen 3:

Master of None is te vinden op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. Bekijk hier de volledige lijst.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update