McDonald’s lanceert een gratis (!) kledinglijn en stiekem willen we alles!

McDonald’s lanceert een gratis (!) kledinglijn en stiekem willen we alles!

McDonald’s viert op donderdag 19 juli McDelivery Day. Voor die gelegenheid krijg je naast kortingen op je bestelling ook gratis (ja, gratis) een item uit de nieuwe kledinglijn van de fastfoodketen. En die is leuker dan je zou denken.

Fans van McDonald’s kunnen hun liefde voor de hamburgerketen binnenkort delen met de wereld. De fastfoodketen komt namelijk op de proppen met een kledinglijn. En alles van de collectie kan je helemaal gratis en voor niets bij je bestelling krijgen. Al zal je daar vanuit België wel een beetje moeite voor moeten doen.

McDelivery Day

Op donderdag 19 juli viert McDonald’s z’n jaarlijkse McDelivery Day. Dit jaar gaat die gepaard met kortingen, maar ook met de lancering van de ’90s Throwback Collection’, een kledinglijn van de hamburgerketen.

Wie op 19 juli via UberEats een bestelling plaatst, mag gratis een stuk uit de collectie aan z’n bestelling toevoegen. De actie is jammer genoeg niet beschikbaar in ons land, maar wel in Nederland. Tijd dus om eventjes over de grens te rijden en daar een McDo-bestelling te plaatsen. Of je kan natuurlijk gebruik maken van je connecties uit het noorden. Want de stukken uit de collectie zijn de moeite meer dan waard.

De collectie bestaat uit T-shirts en truien …

McDonalds

… maar er is ook een joggingbroek

McDonalds

Verder is er ook een jeansvest met McDonald’s-patches verkrijgbaar

McDonalds

En twee paar sokken, waarbij je kan kiezen tussen frietjes of een burger

McDonalds

Net als gadgets zoals een bandana, een pop socket en pins

McDonalds

Maar het pronkstuk van de collectie is zonder twijfel deze buideltas bedrukt met BigMacs

McDonalds

Gesponsorde artikelen