Left Right
scrollTop top

Nog meer ‘Tiger King’ in de maak: twee bewerkingen over Joe Exotic op komst!


Tiger King
© Netflix

Er is de laatste tijd geen ontkomen aan de nieuwste documentaireserie Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. Vanaf het moment dat de serie op Netflix verscheen, kende Tiger King een gigantisch succes. En sindsdien wordt er wereldwijd niet meer over gezwegen. De immense populariteit van de reeks zorgde alvast al voor heel wat goed nieuws. Er komt namelijk nog meer kijkvoer over de verhalen van Joe Exotic!

Tiger King ontpopte zich in een korte tijd tot een echte hype. Zo zorgde de populariteit ervoor dat de politie de zaak van Carole Baskins vermiste man heropende. En onlangs werd zelfs bekend dat er een nieuwe reeks op komst is die de verdwijning van Don Lewis onderzoekt. Maar misschien nog beter nieuws: er zou een extra aflevering van Tiger King op Netflix komen!

Rob Lowe

Iedereen is in de ban van de Netflix-serie Tiger King. Ook heel wat bekende sterren. Rob Lowe is daar eentje van. Zijn obsessie gaat zelfs zo ver dat hij zich verkleedt als Joe Exotic. De acteur van de Netflix-film Holiday in the Wild haalde z’n innerlijke Joe Exotic naar boven toen hij een aantal gelijkaardige poses nadeed van de Tiger King. Een blonde pruik en een luipaardprint mochten natuurlijk niet ontbreken bij het prachtige tafereel. Maar die geweldige foto’s op Instagram kwamen met een nog betere boodschap! Zo schreef hij: “Rob Exotic. UPDATE: Ryan Murphy en ik zullen onze versie van dit krankzinnige verhaal uitwerken. Blijf kijken!”

De naam Ryan Murphy zegt je misschien weinig. Toch is hij een grote naam onder de producers. Zo is Murphy is bekend voor het maken en produceren van een aantal populaire televisieseries, zoals Glee, American Horror Story, Scream Queens en 9-1-1. Volgens het tijdschrift People heeft het duo bevestigd dat ze inderdaad in gesprek zijn om een adaptatie te maken over Tiger King.

Kate McKinnon

Maar dat is niet het enige goede nieuws. Eerder raakte al bekend dat er een beperkte seriebewerking over Tiger King zou komen. Dat was zelfs al voor het grote succes van de Netflix-serie aangekondigd. Universal Content Productions en actrice Kate McKinnon werken hiervoor samen. Zo zal McKinnon de uitvoerende producer zijn van de nieuwe serie en gaat ze de rol van Carole Baskin vertolken. Zelfs Dwayne “The Rock” Johnson wilde graag een Tiger King-film maken. Maar de filmrechten waren jammer genoeg al beloofd aan Kate McKinnon. Wie er nog meer gecast is voor de serie, is nog niet bekend.

De serie zal gebaseerd zijn op het tweede seizoen van de podcast Over My Dead Body van Wondery. De podcast gaat volledig over Joe Exotic. Daarin maak je kennis met de enige echte Joe “Exotic” Schreibvogel (Schreibvogel is Joe’s oorspronkelijke naam). We komen ook wat meer te weten over zijn dieren, hoe hij zijn bijnaam verdiende, en natuurlijk ook over zijn buitensporige vete met “that b*tch” Carole Baskin. Voor de fans van Tiger King is deze podcast en de toekomstige serie dus zeker een aanrader!

Beluister de podcast over Joe Exotic hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.634.463
 • Aantal
  doden
  1.136.425
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  270.132
 • Aantal
  doden
  10.588