Meet the couples! Wij stuurden 6 vrijgezellen op blind date – Deel 1

Wij stuurden 6 knappe vrijgezellen op blind date met een budget van 100 euro per persoon. In Leuven waagden de singles zich aan een spannende avond waarbij elke rekening snel en makkelijk betaald werd dankzij de nieuwe betaalapp van Payconiq. Het bedrijf geeft trouwens momenteel hetzelfde bedrag weg bij elke honderdste transactie op het platform. Nice! Ontdek in dit eerste deel wie onze begeerde vrijgezellen zijn en wat hun eerste indrukken waren:

Match 1: toekomstig handelsingenieur Emre & de goedlachse Mariam

Onze eerste knappe vrijgezel is Emre, een 22-jarige student Handelsingenieur uit Brussel. In zijn vrije tijd zet hij graag een stapje in de wereld en hij houdt erg van sport. Wij koppelden deze sportieve ingenieur in wording aan Mariam. Zij is 23 jaar en bezig aan een MaNaMa Notariaat in Leuven. Haar vrienden omschrijven haar als sociaal, goedlachs en enthousiast.

Een eerste indruk is heel belangrijk, dus vroegen we Emre hoe zijn ontmoeting met Mariam verliep. “Die was eerst een beetje awkward. We kenden elkaar natuurlijk totaal niet, maar aan het einde van de avond leek het alsof we al lang vrienden waren”, zegt hij. Vrienden? Wij hopen natuurlijk dat het meer wordt dan dat ;-).

Match 2: dierenvriend Rafaël & bezige bij Renate

Rafaël is een 21-jarige dierenvriend die graag films en series kijkt, maar ook uitgaat en al eens een culturele uitstap doet naar een museum of het theater. Daarnaast gaat hij 5 keer per week naar de fitness. Rafaël kwam mooi op tijd voor zijn eerste date en zijn match blijkbaar ook, zo vertelt hij. “Toen ik aankwam, zag ik een mooi, helemaal opgemaakt meisje staan. Omdat ik niemand anders zag, dacht ik wel dat ze deelnam aan de blind date, dus heb ik meteen wat met haar gebabbeld voor we naar de andere vrijgezellen gingen. Uiteindelijk bleek zij mijn blind date te zijn en daar had ik stiekem wel op gehoopt.” Van cuteness gesproken!

We matchten Rafaël met Renate. Ook zij is 21 jaar oud en studente Accountancy-Fiscaliteit aan de UC in Leuven. Renate is een drukbezette meid, want naast 2 studentenjobs, doet ze ook aan vrijwilligerswerk én duikt ze graag het nachtleven in. Ze heeft al een aantal dates achter de rug en ging dan ook met veel plezier onze uitdaging aan. Wat was haar first impression van Rafaël? “Hij maakte meteen een positieve eerste indruk. Hij zag er heel vriendelijk uit en ik keek erg uit naar de rest van de avond”, aldus een tevreden Renate.

Match 3: avonturier Nicky & levensgenieter Kelly

Ook onze derde mannelijke vrijgezel is een echte sportieveling. Nicky (29) doet dagelijks aan fitness en zelfverdediging. Hij werkt als monteur voor een meubelbedrijf en gaat in zijn vrije tijd graag wandelen met de honden. Hij houdt dan ook van de natuur, het avontuur en van reizen. Verder staat Nicky open voor alle soorten muziek en pikt hij al eens een live concertje mee. Wij koppelden hem aan de 26-jarige verpleegkundige Kelly die graag gaat stappen met vrienden, geniet van lekker eten en, net zoals Nicky, geen ‘nee’ zegt tegen een reisje. Ze omschrijft zichzelf als een sociale, spontane meid en hoopte een grappige, sociale man te ontmoeten via onze blind date.

De start van Nicky en Kelly’s blind date verliep iets spannender dan verwacht. Nicky kwam namelijk te laat op hun eerste afspraakje. “Ik heb even moeten wachten op mijn blind date, want Nicky was een beetje te laat. Hij hield de spanning er wel in zo”, zegt Kelly. Hoewel Nicky dus even op zich liet wachten, had hij wel veel zin in zijn blind date met Kelly: “Onze eerste indruk was erg goed, maar verliep een beetje haastig omdat ik wat vertraging had opgelopen. De avond die voor ons uitgestippeld was, zag er in elk geval goed uit.” Wij zijn benieuwd hoe dat is afgelopen …

Wil je weten hoe de date van deze knappe vrijgezellen verlopen is en of het klikte tussen hen? Lees het volgende week vrijdag hier bij newsmonkey!

Wil je zelf ook een leuke date versieren en niet te veel tijd verspillen aan onnozelheden? Download dan de handige betaalapp van Payconiq via de App Store of Play Store en betaal supersnel en makkelijk. Je hebt al genoeg andere dingen om zenuwachtig voor te zijn op je eerste date, toch ;-)? Bij iedere transactie bij een handelaar maak je nu bovendien kans op 100 euro shoptegoed!

Meer
Lees meer...