Megan Thee Stallion kondigt nieuwe samenwerking aan met RM (BTS)

Megan Thee Stallion heeft een nieuwe samenwerking met BTS aangekondigd. Het gaat om een samenwerking met RM, de leider van de Zuid-Koreaanse boyband. Voorlopig is het nog niet duidelijk of het om een gloednieuw nummer gaat of om een remix van een bestaand nummer.

Binnenkort mogen we nieuwe muziek verwachten van Megan Thee Stallion en RM van BTS. De rapster teasde gisteren een samenwerking met een emoji van een paars hartje en dat staat natuurlijk bekend als het symbool van de Zuid-Koreaanse boyband BTS. Vandaag werd de samenwerking bevestigd door een tweet van BTS. Daarbij werd ook duidelijk dat het zal gaan om een samenwerking met RM.

Megan Thee Stallion x RM

Megan Thee Stallion werkte in 2021 voor de eerste keer samen met BTS. Het ging toen om een remix van het razend populaire nummer Butter van BTS. In de remix kreeg Megan Thee Stallion haar eigen vers en was ze ook doorheen het nummer op verschillende momenten te horen.

En nu komt er dus een vervolg van deze samenwerking. Gisteren deelde Megan Thee Stallion een cryptische post op X. Daarin deelde ze een emoji van een paard (die verwijst naar Megan Thee Stallion), een X en dan een emoji van een paars hartje en nieuwsgierige ogen. Veel fans van BTS zagen het paarse hartje meteen als een hint naar BTS en dat werd vandaag bevestigd. Het officiële account van BTS deelde de post van Megan Thee Stallion namelijk met een eigen reeks emoji’s. Daarbij gebruikten ze opnieuw de emoji van een paard, de X en dan een egeltje en een koala. De zeven leden van BTS hebben elk hun eigen emoji en voor leider RM is dat een koala, ook het egeltje verwijst naar hem aangezien hij de laatste maanden met een kortgeschoren kapsel rondliep. Bij de post deelde BTS ook de boodschap “Coming soon”, waardoor we weten dat de samenwerking er snel aan zal komen.

Het is voorlopig nog niet geweten wanneer de samenwerking exact zal verschijnen en of het zal gaan om een gloednieuw nummer. De kans bestaat namelijk ook dat het opnieuw gaat om een remix. Bijvoorbeeld van de nieuwste hit van Megan Thee Stallion, Mamushi (feat. Yuki Chiba).

Bekijk hier de teasers van BTS en Megan Thee Stallion:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...