Megan Thee Stallion en RM (BTS) lossen samenwerking ‘Neva Play’

Megan Thee Stallion heeft vandaag haar nieuwe nummer Neva Play op de wereld losgelaten. Het gaat om een samenwerking met RM van BTS. Het gaat om een song waarin zowel Megan Thee Stallion als RM laten weten dat ze niet met zich laten sollen.

Megan Thee Stallion werkte in 2021 voor de eerste keer samen met BTS. Het ging toen om een remix van het razend populaire nummer Butter van BTS. Nu is er een nieuwe samenwerking tussen de rapster en BTS, al gaat het deze keer om een samenwerking met maar een van de zeven leden.

Megan Thee Stallion en RM

De samenwerking werd eerst geteased door de twee artiesten op sociale media. Megan Thee Stallion deelde emoji’s van een paard en een paars hartje, waarna BTS met emoji’s van een egel en een koala bevestigde dat het zou gaan om een samenwerking met rapper en leider RM.

Later kwamen we dan te weten dat het nummer Neva Play zou heten en kregen we ook al meteen een foto te zien, waarop we Megan Thee Stallion en RM in getekende versie te zien kregen. Zo zijn ze ook te zien in de videoclip.

Neva Play (feat. RM)

Neva Play is een nummer waarin Megan Thee Stallion en RM allebei geen blad voor de mond nemen en uithalen naar hun haters. Ze laten daarbij weten dat “ze nooit spelen”. Zo rapt Megan Thee Stallion: “They be talkin’, I don’t care / Beefin’ with yourself because you do not exist in my world“. Hiermee lijkt ze te verwijzen naar de “one-sided-beef” die Nicki Minaj met haar heeft.

RM haalt dan weer uit naar de mensen die de verwezenlijkingen van zijn groep BTS proberen te minimaliseren. Hij doet dat met de woorden “For Asia, man, we paved the way“. De uitspraak “BTS paved the way” wordt gebruikt om de impact van BTS te tonen. De populariteit van de boyband zorgde er namelijk voor dat K-pop als genre serieuzer werd genomen en dat andere K-popgroepen een grotere afzetmarkt kregen. Hoewel heel wat K-popartiesten dit zelf ook erkenden, blijven veel fans dit ontkennen. Zo kreeg RM heel wat haatberichten over zich heen toen hij in een livestream zelf “BTS paved the way” zei. Maar nu maakt hij dus duidelijk dat hij zich niets aantrekt van die haters door de uitspraak op te nemen in zijn rap.

Videoclip

De videoclip begint met Megan Thee Stallion in een casino. Daarbij zijn er al enkele getekende elementen te zien. RM verschijnt pas in de videoclip wanneer zijn vers begint met de woorden: “What’s up, stallion?“.

De rapper is niet echt in de videoclip te zien, aangezien hij op dit moment bezig is met zijn verplichte militaire dienstplicht. Daardoor krijgen we enkel de getekende versie van RM te zien.

Bekijk hier de videoclip voor Neva Play:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...