Meisje laat het hoofd van Harry Styles tatoeëren op haar gezicht, maar het lijkt totaal niet op de zanger

Meisje laat het hoofd van Harry Styles tatoeëren op haar gezicht, maar het lijkt totaal niet op de zanger

Je hebt fans, superfans en dan is er deze Kelsy. De Harry Styles-superfan liet het hoofd van haar idool tatoeëren op haar wang. Ja, echt zijn hoofd op haar wang. 

Iedereen kent haar wel nog, Kimberley Vlaeminck, aka het Sterrenmeisje. Zij “viel in slaap” in de stoel van de tattoo-artiest en werd wakker met haar gezicht vol sterretjes. Wel, zij krijgt nu gezelschap van Kelsy, een One Direction-superfan, die haar liefde voor Harry Styles uitte in de vorm van een enorme gezichtstattoo.

Harry Styles van den Aldi

Een tattoo van je idool in je gezicht, het is sowieso een idee waar we onze twijfels bij hebben. Maar Kelsy ging dan ook nog eens voor een enorm exemplaar dat zowat haar volledige wang bedekt.

Maar alsof dat nog niet genoeg was, moeten we toch eens (of twintig keer) extra kijken om te zien wie er nu eigenlijk op haar gezicht staat. Volgens velen lijkt de tattoo namelijk veel meer op Gaten Materazzi, aka Dustin van Stranger Things, dan op Harry Styles.

Kelsy zelf is dolblij met de tattoo, ze postte zo al foto’s op Instagram van haar nieuwe gezicht. Maar wij vragen ons toch vooral af wat Harry Styles ervan zou denken.

Bekijk hier de tattoo in volle glorie: