Left Right
scrollTop top

Met deze iPhone case kan je old school Game Boy spelen


Met deze iPhone case kan je old school Game Boy spelen

Hou je van nostalgische games? Had je vroeger als eerste de Nintendo Game Boy Color? Mis je iets bij de huidige spelletjes op je smartphone? Wanle komt met de oplossing: een iPhone case waarmee je je kindertijd kan herbeleven. 

Wanneer je nu games downloadt op je smartphone, dan verschijnen er vaak ongevraagd advertenties op je scherm of wordt het spel geüpdatet. Bovendien krijg je met een touchscreen niet dezelfde spelervaring als met echte knopjes. Wanle vond het daarom hoog tijd voor een gamecase in Game Boy-stijl.

Wanle gamecase

De gamecase heeft naast een beschermingsfunctie, ook een functie als Game Boy. Het hoesje is verkrijgbaar in vier kleuren: wit, zwart, blauw en rood. En het is geschikt voor de iPhone 6 en de nieuwere versies.

De case bedekt zowel de achterzijde als de zijkanten van je smartphone, zonder de nodige poorten te bedekken. Je kan ook nog steeds de standaardfuncties van je gsm gebruiken, zoals telefoneren, berichten versturen, naar muziek luisteren en navigeren met GPS.

https://vimeo.com/252978627

Hoe werkt het?

Met de case kan je op de achterkant van je phone klassieke spelletjes, zoals Tetris en Snake, spelen. De achterzijde is immers voorzien van een zwart-wit scherm met tien geïnstalleerde games. Daarnaast vind je de uitstekende knopjes, zoals bij een Game Boy.

Je hoeft ook geen schrik te hebben voor de batterij van je telefoon, want Wanle heeft aan alles gedacht. Het Game Boy gedeelte werkt namelijk op een aparte kleine batterij. Je gsm zal dus niet sneller dan anders plat zijn!

Kostprijs

Het hoesje wordt normaal verkocht voor 79,95 dollar of ongeveer 65 euro, maar momenteel loopt er een promotie. Wanle biedt de case nu aan voor 24,95 dollar of ongeveer 20 euro. Haast je dus snel naar de webshop!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  684.256
 • Aantal
  doden
  20.572