‘Milo’ maakt zich klaar voor tweede seizoen met heel wat nieuwe castleden

Het tweede seizoen van Milo komt eraan op VTM. Met Metejoor, Erika Van Tielen, Lotte Heijtenis en Hans De Munter zullen daarin ook heek wat opmerkelijke nieuwkomers te zien zijn.

Het eerste seizoen van Milo zit er al even op. De seizoensfinale kende daar een heel spectaculaire ontknoping. Zo was er de aanslag van Lou (Sieg De Doncker) op zijn broer, waarvan ook Milo (Camille Dhont) het slachtoffer werd. In het nieuwe seizoen krijgen we eindelijk te zien hoe dat afloopt, net als heel wat nieuwe verhaallijnen. VTM belooft in het tweede seizoen “onverwachte koppels, eerste kussen, een huwelijk, ongeplande zwangerschappen, een uit de hand gelopen undercoveroperatie en liefde, heel veel liefde …”.

Nieuwe personages

Die verhaallijnen worden ook geschreven door heel wat nieuwe personages. Zo maakt Erika Van Thielen (De Kotmadam, Familie) haar intrede als Roxanne, de ex van slechterik Koen. Zij stapt de Kosmos binnen als administratieve hulp, maar heeft het vooral gemunt op de diamanten van Hilde. Met Kim, gespeeld door Lotte Heijtenis (Dubelleven, Zot van A.), duikt er nog een ex van Koen op in Milo.

Een nieuwe liefde is er dan weer voor Alice (Katelijne Verbeke). Zij moet door haar dementie naar een woonzorgcentrum en leert daar Georges kennen. Die rol wordt gespeeld door Hans De Munter (Thuis, Familie). Georges is de vader van Maud (Karen Damen) en grootvader van Robyn (Antje De Rop) en Victorine (Luka De Baets), waardoor deze mogelijk nieuwe romance wel eens voor problemen zou kunnen zorgen.

Tot slot is er ook nog Metejoor, die gewoon als zichzelf zijn opwachting zal maken. Metejoor geeft privéles aan Milo om haar blokkades te overwinnen. Zij weet hem helemaal te overtuigen, waarop hij haar wil inschrijven voor de prestigieuze zangwedstrijd Europop.

Milo is vanaf 2 september van maandag tot en met donderdag om 18.20 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...