‘Moana 2’ krijgt officiële trailer

Disney heeft tijdens het D23-fanevenement de officiële trailer gelost voor Moana 2, het vervolg op de populaire film uit 2016. In de sequel zal Moana opnieuw op avontuur moeten gaan. Deze keer zal ze daarmee volkeren moeten verzoenen. De film verschijnt dit najaar in de zalen.

Moana keert dit najaar terug. Vanaf woensdag 27 november 2024 zal je in de filmzalen kunnen gaan kijken naar Moana 2, het vervolg op de eerste film rond het personage die in 2016 verscheen. Na een teaser, die enkele maanden geleden verscheen, heeft Disney nu ook de officiële trailer gelost.

Moana 2

Dwayne Johnson, die ook in de tweede film de stem van Maui voor zijn rekening neemt, kondigde tijdens het D23-evenement de officiële trailer voor de sequel van Moana aan. Hij omschreef de film daarbij als “het spannendste avontuur van Moana en Maui tot nu toe”.

In de trailer krijgen maken we in de eerste plaats kennis met Simea, het kleine zusje van Moana. Zij is drie jaar oud en betekent alles voor Moana. Maar op een dag moet ze er weer op uit trekken want hun voorvaderen geven aan dat ze op zoek moet naar het verloren eiland van Motufetu. Daar moet ze proberen om het lokale volk te verzoenen met haar volk. Moana trekt daarom weer op avontuur met haar gekende entourage.

Moana 2 is geregisseerd door David Derrick Jr., Jason Hand en Dana Ledoux Miller. Die laatste was ook verantwoordelijk voor het script, samen met Jared Bush. Bush is de enige naam die ook al betrokken was bij de eerste film.

Bekijk hier de officiële trailer:

Moana 2 verschijnt op woensdag 27 november in de filmzalen.

Meer
Lees meer...