Mobiel spel ‘Squid Game: Unleashed’ krijgt officiële trailer

Het tweede seizoen van Squid Game verschijnt in december eindelijk op Netflix. Wie zich wil voorbereiden op de release, kan binnenkort “zelf deelnemen” aan het spel, al zal een deelname niet levensgevaarlijk zijn. Het gaat namelijk om Squid Game: Unleashed, een nieuw mobiel spel van Netflix Games.

Netflix lanceerde eind 2021 Netflix Games. Daarop kan je verschillende games spelen. Enkele van die games zijn gebaseerd op series en films die op Netflix te vinden zijn. Zo verschenen er al games rond Stranger ThingsLa Casa de PapelLove Is Blind en recent ook Emily in Paris. En nu komt er ook een spel bij dat volledig in het teken staat van Squid Game.

Squid Game: Unleashed

Er zijn waarschijnlijk weinig Netflixreeksen die zich zo goed lenen voor een spel als Squid Game. De reeks, waarin 456 spelers het tegen elkaar moeten opnemen in verschillende uitdagingen werd in 2021 een ongezien succes voor Netflix. Tot op heden is het eerste seizoen van de Zuid-Koreaanse reeks nog steeds de best bekeken reeks op Netflix ooit. En nu krijgt het succesverhaal ook een eigen spel.

In de gametrailer voor Squid Game: Unleashed is al te zien dat spelletjes die we te zien kregen in het eerste seizoen van Squid Game aangevuld zullen worden met enkele nieuwe games. Zo zien we een spel waarbij deelnemers een drukke straat moeten oversteken. Maar ook een realistische versie van “de vloer is lava”. Het doel van het spel is hetzelfde als in de reeks: als enige overleven.

Een exacte releasedatum is er voorlopig nog niet, maar Netflix laat in de trailer weten dat de release gepland staat voor binnenkort.

Bekijk hier de trailer voor Squid Game: Unleashed:

Het tweede seizoen van Squid Game verschijnt op donderdag 26 december op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...