Netflix komt met game rond datingshow ‘Love Is Blind’

Binnenkort kan je bij Netflix Games een gloednieuw spel vinden. Het gaat om Netflix Stories: Love Is Blind Game, waarin je zelf kan deelnemen aan Love Is Blind. Net zoals in het programma ga je daten met mensen in de pods, waarna je een keuze moet maken. Maar daar kunnen de andere deelnemers een stokje voor steken.

Probeer je je al jarenlang vruchteloos in te schrijven voor Blind Getrouwd? Of vind je dat echte huwelijk nu toch iets te extreem? Dan kan je in een nieuw spel van Netflix de ervaring meemaken zonder enige verbintenis. De streamingdienst komt namelijk met Netflix Stories: Love Is Blind Game, waarin je zelf kan deelnemen aan de show.

Netflix Stories: Love Is Blind Game

Netflix Stories: Love Is Blind Game is een zogenaamde story game, een spel waarin je een verhaal doorloopt en op basis van je keuzes een ander einde zal krijgen. In het begin kan je je Love Is Blind-personage maken. Je kan hierbij gaan voor een avatar die volledig op jezelf lijkt of voor een fictief persoon. Vervolgens ga je daten in de pods, maar je maakt ook kennis met de concurrentie en die zijn niet altijd even vriendelijk. Net zoals in Love Is Blind zal je pas te zien krijgen tegen wie je praat wanneer je met die persoon verloofd bent.

Je kan je vanaf vandaag registeren voor Netflix Stories: Love Is Blind via de App Store en Google Play. Wanneer het spel dan op dinsdag 19 september 2023 officieel verschijnt, kan je het als eerste spelen. Het spel wordt volledig gratis voor Netflix-abonnees en er zullen dus ook geen in-app-aankopen zijn. Bovendien zal je in het spel ook geen advertenties te zien krijgen.

Vanaf volgende week kan je op Netflix kijken naar het nieuwe seizoen van Love Is Blind: After The Altar waarin we te weten komen hoe het nog gaat met de deelnemers van het vierde seizoen. Op vrijdag 22 september is het dan tijd voor het vijfde seizoen van Love Is Blind.

Bekijk hier de trailer van Netflix Stories: Love Is Blind Game:

Het vijfde seizoen van Love Is Blind verschijnt volgende maand op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...