‘Love is Blind: After the Altar’ verschijnt volgende week op Netflix

In september is het al tijd voor het vijfde seizoen van de datingshow Love is Blind van Netflix. Maar voor het zover is, zullen we nog een uitgebreide update krijgen over de deelnemers van het vierde seizoen. Dat zal naar goede gewoonte gebeuren in de special Love is Blind: After the Altar, waarvoor Netflix nu de officiële trailer heeft gelost.

Dubbel goed nieuws voor de fans van Love is Blind op Netflix. Want naast het gloednieuwe vijfde seizoen, dat vanaf 22 september te zien zal zijn op de streamingdienst, krijgen we volgende week al het vierde seizoen van Love is Blind: After the Altar te zien.

Love is Blind: After the Altar

Wij kregen het vierde seizoen van Love is Blind nog maar enkele maanden geleden te zien, maar voor de deelnemers ligt het al meer dan een jaar achter hun. In mei 2022 gaven Tiffany en Brett, Zack en Bliss en Chelsea en Kwame elkaar het jawoord. Maar zijn ze nu nog steeds gelukkig getrouwd? Dat komen we te weten in Love is Blind: After the Altar.

In de trailer, die vandaag verscheen, is alvast te zien dat de koppels nog steeds samen zijn, maar er is natuurlijk ook heel wat gebeurd tussen de andere deelnemers. Iedereen zal elkaar terugzien op een sportterrein, waarop ze het tegen elkaar zullen opnemen in verschillende opdrachten. Daarna is het ook tijd voor een feestje waarbij niemand een blad voor de mond neemt. Een grote rol daarbij is uiteraard weggelegd voor Mean Girls” Micah en Irina. Maar we zien ook al enkele moeilijke momenten tussen de koppels die niet trouwden: Micah en Paul en Marshall en Jackie. Dat belooft!

Love is Blind: After the Altar is vanaf volgende week vrijdag, 1 september 2023, te zien op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor het vierde seizoen van Love is Blind: After the Altar:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...