Finale ‘Love is Blind’ staat nu op Netflix

Wie het vierde seizoen van Love is Blind volgt, weet dat er de afgelopen weken al heel wat gebeurd is. Vanaf vandaag kan je de apotheose van het seizoen te weten komen. In de laatste aflevering zullen de vier overgebleven koppels zich naar het altaar begeven om daar te beslissen of ze met elkaar verder willen.

Nadat we de afgelopen weken elke vrijdag een aantal afleveringen van het vierde seizoen van Love is Blind te zien kregen, verschijnt er vandaag maar één aflevering. Daarin zullen Chelsea & Kwame, Tiffany & Brett, Micah & Paul en Bliss & Zack moeten beslissen of ze met elkaar willen trouwen of niet.

Love is Blind-finale

Het vierde seizoen van Love is Blind was er opnieuw eentje vol drama. Maar de meest dramatische afleveringen staan ons nog te wachten. De eerste daarvan is de finale die je nu al kan vinden op Netflix. Daarbij zullen we de huwelijken van de vier koppels te zien krijgen. De voorlaatste aflevering eindigde alvast met een cliffhanger op het eerste huwelijk: dat tussen Chelsea en Kwame. Maar in de teaser kregen we ook de andere koppels te zien op hun huwelijksdag. 

Zo kregen we te zien hoe iedereen zich voorbereidt op het grote moment, maar dat er ook twijfels de kop opsteken bij verschillende koppels. Zo zien we tranen bij Tiffany en geeft Micah niet meteen antwoord op de vraag of ze wil trouwen met Paul. In de teaser kregen we ook al te zien dat ook Marshall, wiens verloving al in de vorige aflevering werd afgebroken, aanwezig zal zijn op minstens één huwelijk. 

Na de finale volgt er nog één aflevering. Het gaat daarbij uiteraard om de reünie. Maar dit jaar zal die live doorgaan. Dat betekent dat je de reünie in ons land om 2 uur ’s nachts in de nacht van zondag 16 op maandag 17 april zal kunnen volgen. 

Bekijk hier de teaser voor de finale van Love is Blind:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...