Netflix lost teaser voor de finale van ‘Love is Blind’

Wie het vierde seizoen van Love is Blind volgt, weet dat er de afgelopen weken al heel wat gebeurd is. Nu vrijdag, op 14 april, verschijnt de laatste aflevering. Daarin zullen we te weten komen wie van de koppels elkaar het jawoord geven. Om ons warm te maken voor die laatste aflevering, krijgen we nu een spannende teaser te zien.

Nog maar enkele dagen wachten en dan weten we hoe het afloopt met Chelsea & Kwame, Tiffany & Brett, Micah & Paul en Bliss & Zack van Love is Blind. Deze vier koppels zullen in de finale naar het altaar gaan en daar beslissen of ze met elkaar willen trouwen of niet. Een teaser geeft ons nu al een zicht op wat we mogen verwachten.

Love is Blind-finale

Het vierde seizoen van Love is Blind was er opnieuw eentje vol drama. Maar de meest dramatische afleveringen staan ons nog te wachten. Nu vrijdag, op 14 april, krijgen we de laatste reguliere aflevering te zien, waarin de huwelijken op de planning staan. De voorlaatste aflevering eindigde met een cliffhanger op het eerste huwelijk: dat tussen Chelsea en Kwame. Maar in de teaser krijgen we nu ook de andere koppels te zien op hun huwelijksdag.

Zo krijgen we te zien hoe iedereen zich voorbereid op het grote moment, maar dat er ook twijfels de kop opsteken bij verschillende koppels. Zo zien we tranen bij Tiffany en geeft Micah niet meteen antwoord op de vraag of ze wil trouwen met Paul. In de teaser krijgen we ook al te zien dat ook Marshall, wiens verloving al in de vorige aflevering werd afgebroken, aanwezig zal zijn op minstens één huwelijk.

Na de finale volgt er nog één aflevering. Het gaat daarbij uiteraard om de reünie. Maar dit jaar zal die live doorgaan. Dat betekent dat je de reünie in ons land om 2 uur in de nacht van zondag 16 op maandag 17 april zal kunnen volgen. Later zal deze aflevering ook gewoon te herbekijken zijn op Netflix.

Bekijk hier de teaser voor de finale van Love is Blind:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...