‘Love is Blind’ krijgt dit seizoen livereünie

Het vierde seizoen van Love is Blind is momenteel al meer dan halfweg. Zo verschenen er de afgelopen twee weken al acht afleveringen en staan er nog vier afleveringen gepland. Daarvan verschijnen er op vrijdag 7 april drie en laatste verschijnt op 14 april. Daarna komt er traditiegetrouw nog een reünie en die zal er dit jaar anders uitzien dan de voorbije seizoenen.

Love is Blind zorgt elk jaar voor heel wat drama, maar het dramatische hoogtepunt wordt steevast voor de reünie bewaard. En we kunnen nu al voorspellen dat dat ook het geval zal zijn bij het vierde seizoen. We kregen zo al te zien hoe er vijandigheid is bij de vrouwen en hoe Zach besefte dat hij de foute keuze maakte in de pods. Allemaal dingen die zeker aan bod zullen komen in de reünie.

Livereünie

Die reünie zal dit jaar anders verlopen dan we gewend zijn. Het zal namelijk gaan om een livereünie. Dat betekent dat er niets geëdit kan worden en dat alles dus live zal gebeuren. Wat wel hetzelfde blijft, is dat de reünie opnieuw gepresenteerd zal worden door Nick en Vanessa Lachey. Zij zorgden in de voorbije reünies al voor heel wat confrontaties en zullen nu waarschijnlijk ook geen hand voor de mond nemen.

In de aankondiging van de livereünie zien we al verschillende deelnemers van het vierde seizoen passeren met gouden kopjes thee (to spill the tea). Opvallende afwezigen daarbij zijn Irina en Bliss, terwijl Shawn (met zijn Joe Goldberg in seizoen 4 van You-look) wel te zien is in de teaser. Het is nog niet duidelijk of zijn twee love interests uiteindelijk wel te zien zullen zijn in de reünie.

De livereünie van Love is Blind is in de nacht van zondag 16 op maandag 17 april om 2 uur live te volgen. Maar daarna kan die reünie ook gewoon herbekijken op Netflix.

Bekijk hier de aankondiging van de livereünie van Love is Blind:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...