‘Love is Blind’ seizoen 4 krijgt officiële trailer

Netflix heeft de trailer voor het vierde seizoen van Love is Blind gelost. Daarin zullen opnieuw verschillende koppels zich verloven zonder dat ze elkaar ooit gezien hebben. In de voorbije drie seizoenen zorgde dat, op enkele succesverhalen na, vooral voor heel wat drama en dat belooft ook nu niet anders te worden.

Minder dan een maand geleden verscheen het derde seizoen van Love is Blind: After the Altar, maar nu is het al tijd voor het volgende seizoen van de realityreeks. Op vrijdag 24 maart verschijnen de eerste afleveringen van het vierde seizoen van Love is Blind op Netflix.

Love is Blind seizoen 4

In de officiële trailer voor het vierde seizoen van Love is Blind worden we al meteen getrakteerd op heel wat drama. Zo start de trailer al meteen met een man die zegt dat hij de foute keuze heeft gemaakt. Later komen we ook te weten dat een van de toekomstige bruiden niet opdaagt bij het passen van de bruidsjurken en beslist een van de bruiden om niet meteen te antwoorden op de vraag of ze met haar verloofde wil trouwen, maar hem als eerste de kans wil geven om te antwoorden. Daarnaast vloeien er ook weer heel wat traantjes in de pods, maar lijken er ook mooie relaties te ontstaan.

Het vierde seizoen van Love is Blind zal in vier weken gelost worden op Netflix. De eerste vijf afleveringen verschijnen op vrijdag 24 maart. Op vrijdag 31 maart verschijnen er drie nieuwe afleveringen op Netflix. Op vrijdag 7 april komen er opnieuw 3 afleveringen online en de finale zal verschijnen op vrijdag 14 april.

Bekijk hier de officiële trailer voor het vierde seizoen van Love is Blind:

Leer de deelnemers van het vierde seizoen al wat beter kennen in deze video:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...