‘Love Is Blind’ seizoen 4 krijgt releasedatum

Het derde seizoen van Love Is Blind: After The Altar staat nog maar net online, maar nu is er al nieuws over het volgende seizoen van de Netflixreeks. Met een eerste korte teaser heeft Netflix namelijk de releasedatum van het vierde seizoen bekendgemaakt.

Netflix blijft duidelijk inzetten op reality-tv. Zo verscheen op vrijdag 10 februari het derde seizoen van Love Is Blind: After The Altar op de streamingdienst en was het op Valentijnsdag tijd voor de release van de gloednieuwe datingshow Perfect Match. En nu is het al tijd voor de aankondiging van het vierde seizoen van Love Is Blind.

Love Is Blind seizoen 4

Love Is Blind, de Netflixversie van Blind Getrouwd, blijft scoren. Zo werden er naast de Amerikaanse versie ook al versies gemaakt in Brazilië en Japan. Daarnaast zijn er ook versies in het Verenigd Koninkrijk en Zweden op komst. De originele, Amerikaanse versie kreeg al drie seizoenen en het vierde komt er nu wel heel snel aan. We mogen het vierde seizoen namelijk al volgende maand op Netflix verwachten.

In een korte teaser wordt de releasedatum van het vierde seizoen van de realityreeks aangekondigd. Van het vierde seizoen krijgen we voorlopig echter nog niet veel te zien. Het grootste deel van de teaser bestaat namelijk op reacties van fans van de reeks. We krijgen zo reviews te zien, maar ook video’s van TikTok en zelfs de reactie van dragqueens Trixie Mattel en Katya. Op het einde van de teaser krijgen we wel al kort enkele beelden te zien van nieuwe deelnemers, die voorlopig wel nog helemaal anoniem.

Het valt natuurlijk nog af te wachten of het vierde seizoen het dramatische derde seizoen van Love Is Blind zal kunnen evenaren (of zelfs overtreffen). Je zal het alvast vanaf vrijdag 24 maart 2023 kunnen ontdekken op Netflix.

Bekijk hier de eerste teaser voor het vierde seizoen van Love Is Blind:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...