Nieuwe datingshow ‘Perfect Match’ staat nu op Netflix

Fans van reality-tv kunnen vanaf vandaag genieten van een gloednieuwe datingshow op Netflix. In Perfect Match komen heel wat deelnemers uit andere realityreeksen van Netflix terug. Zij zullen in de reeks op zoek gaan naar hun perfecte match bij de andere deelnemers die de liefde niet vonden tijdens hun eerste deelname aan realityshows op Netflix.

De afgelopen jaren lanceerde Netflix al verschillende realityreeksen. Denk maar aan The CircleToo Hot To Handle en Love is Blind. In die reeksen leerden we al heel wat mensen kennen. Velen daarvan zien we nu terug in de nieuwe datingshow Perfect Match

Perfect Match

In de trailer voor Perfect Match kregen we te zien hoe het programma in z’n werk zal gaan. De bekende deelnemers zullen op zoek moeten gaan naar hun beste match in de villa. Wie de beste match heeft, krijgt controle over “het bord”. Daarmee kunnen ze bepalen met wie de andere deelnemers op date moeten gaan. Zij krijgen zo dus de kans om de liefde een handje te helpen of om deze juist tegen te werken.

Bij de deelnemers zijn heel wat bekende gezichten. Het gaat om Bartise, LC, Diamond, Shayne en Damian van Love is Blind. Van Too Hot To Handle zien we Chloe, Georgia, Francesca, Chase en Izzy. Mitchell, Calvin, Nick, Savannah en Joey van The Circle zullen ook te zien zijn in de dating show. Ze krijgen daarbij het gezelschap van een Franse collega, want ook Ines uit The Circle: France zal te zien zijn in het nieuwe programma. Daarnaast zullen ook Colony en Anne-Sophie van Selling Tampa te zien zijn in Perfect Match, net als Dom en Will uit The Mole. De cast wordt vervolledigd door Zay (The Ultimatum), Kariselle (Sexy Beasts) en Abbey (Twentysomethings: Austin). Shake, die te zien was in het tweede seizoen van Love is Blind, liet weten dat hij gevraagd werd voor Perfect Match. Maar hij weigerde omdat Nick Lachey de presentator van dienst is

Op dit moment staan de eerste vier afleveringen van Perfect Match op Netflix. Volgende week, op dinsdag 21 februari 2023, verschijnen de volgende vier afleveringen. Nog een week later, op dinsdag 28 februari, is het tijd voor de laatste vier afleveringen van Perfect Match.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer van Perfect Match:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...