‘The Circle’ seizoen 5 staat nu op Netflix

Fans van reality-tv kunnen vanaf vandaag genieten van een nieuw seizoen van The Circle. De eerste afleveringen van alweer het vijfde seizoen van de Netflixreeks zijn al beschikbaar. In de komende weken volgt de rest van de afleveringen.

Netflix blijft aan de lopende band reeksen lossen op het einde van het jaar. Na de nieuwe seizoenen van Emily in Paris, Alice In Borderland en Single’s Inferno is het nu aan The Circle. In het vijfde seizoen van de realityreeks zal alles een beetje anders verlopen. Zo zijn alle deelnemers dit seizoen single (of doen ze zich toch alleszins zo voor) én er keert ook een fan favorite uit het eerste seizoen terug.

Singles only

In de afgelopen vier seizoenen van The Circle werd er al heel wat geflirt en dit seizoen zal dat ook niet anders zijn. Het vijfde seizoen is namelijk “single’s only. In de trailer is zo ook al te zien dat deelnemers met elkaar op date kunnen. 

Een opvallende deelnemer die we in de trailer al te zien kregen, is de dove Raven. Zij neemt deel samen met haar tolk Paris. Ze gaat in The Circle als zichzelf, maar vertelt daarbij niet dat ze een tolk heeft. En in de trailer krijgen we al te zien dat ze een heel directe flirtmethode heeft. 

De terugkeer van Shubham 

Trouwe kijkers van The Circle zullen ook een bekend gezicht te zien krijgen in het vijfde seizoen. Shubham, die in het eerste seizoen van The Circle op de tweede plaats eindigde, keert namelijk terug. Hij was bij z’n deelname een grote tegenstander van sociale media en kreeg door die ingesteldheid ironisch genoeg een hele hoop nieuwe volgers op Instagram. 

Shubham werd aanvankelijk niet aangekondigd bij de officiële aankondiging van de deelnemers, waardoor we van hem dus niet weten of hij opnieuw als zichzelf zal deelnemen of dat hij deze keer een catfish zal zijn in het spel. Maar het antwoord daarop kan je vanaf nu vinden op Netflix. De afleveringen zullen in vier delen op Netflix verschijnen. Op dit moment staan de eerste vier afleveringen al online. Volgende week komen de volgende vier en een week later komen er nog eens vier nieuwe afleveringen. Op woensdag 18 januari 2023 verschijnt dan de finale van het vijfde seizoen van The Circle.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer van het vijfde seizoen van The Circle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...