‘Alice in Borderland’ seizoen 2 staat nu op Netflix

Kerstmis valt enkele dagen eerder voor fans van Alice in Borderland. Het tweede seizoen van de populaire Japanse reeks is namelijk vanaf vandaag te vinden op Netflix. In het nieuwe seizoen zullen we eindelijk te zien krijgen welke opdrachten er schuilgaan achter de drie laatste kaarten.

De Japanse reeks Alice in Borderland is terug! Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het tweede seizoen van de reeks. Het eerste seizoen van Alice in Borderland verscheen in december 2020, waarna het al snel hernieuwd werd voor een tweede seizoen. En na iets meer dan twee jaar wachten, is dat er nu eindelijk.

Alice in Borderland seizoen 2

In het eerste seizoen van Alice in Borderland maakten we kennis met Ryōhei Arisu (Kento Yamazaki). Samen met z’n vrienden komt hij plots terecht in een verlaten versie van Tokyo. Daarbij moet hij spelletjes spelen (én winnen) om zo z’n visum te verlengen. Als je visum vervalt dan word je namelijk meteen neergeschoten door een laser. Bij de spelletjes zijn kaarten te verzamelen, al is het nut van die kaarten niet meteen duidelijk. 

Arisu en zijn nieuwe vriendin Yuzuha Usagi (Tao Tsuchiya) komen terecht bij de groep “the Beach“. Die bestaat uit honderden spelers. Zij proberen een volledig kaartspel te verzamelen omdat ze denken dat ze daarmee terug zullen kunnen keren naar de normale wereld. Maar daarbij stootten ze op een probleem: de boer, koningin en koning lijken te ontbreken in het kaartspel. Op het einde van het eerste seizoen komen we echter te weten dat er nieuwe spelen komen, speciaal om die kaarten te verzamelen.

In de officiële trailer van het tweede seizoen kregen we daar al een voorsmaakje van te zien. We zagen verschillende grootschalige spelen, waarbij de inzet hoger is dan ooit. Daarnaast maakten we ook al kennis met enkele nieuwe spelers. Ondertussen lijkt Arisu op zoek gaat naar de oorsprong van het spel en naar de reden waarom ze erin belandden. Helemaal op het einde van de trailer kregen we ook de aankondiging van het finalespel te zien. Maar het valt dus nog af te wachten wie de eindstreep zal halen. 

Bekijk hier de officiële trailer voor het tweede seizoen van Alice in Borderland:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...