‘Alice in Borderland’ seizoen 2 krijgt releasedatum

Tijdens het jaarlijkse Tudum-evenement heeft Netflix eindelijk meer informatie gegeven over het tweede seizoen van de Japanse reeks Alice in Borderland. We wisten al dat dat nog dit jaar zou verschijnen, maar nu hebben we ook een exacte startdatum gekregen.

Goed nieuws voor fans van Alice in Borderland, want Netflix heeft een startdatum gelost voor het tweede seizoen. Daarin zullen we nieuwe spelletjes te zien krijgen, waarbij Arisu en co moeten proberen om de drie laatste kaarten te verzamelen.

Alice in Borderland

Alice in Borderland vertelt het verhaal van Ryōhei Arisu (Kento Yamazaki). Samen met z’n vrienden komt hij plots terecht in een verlaten versie van Tokyo. Daarbij moet hij spelletjes spelen (én winnen) om zo z’n visa te verlengen. Als je visa vervalt dan word je namelijk meteen neergeschoten door een laser. Bij de spelletjes zijn kaarten te verzamelen.

In het eerste seizoen kregen we te zien hoe Arisu en zijn nieuwe vriendin Yuzuha Usagi (Tao Tsuchiya) terechtkomen bij de groep “the Beach“. Die bestaat uit honderden spelers. Zij proberen een volledig kaartspel te verzamelen omdat ze denken dat ze daarmee terug zullen kunnen keren naar de normale wereld. Maar daarbij stootten ze op een probleem: de boer, koningin en koning lijken te ontbreken in het kaartspel. Op het einde van het eerste seizoen komen we echter te weten dat er nieuwe spelen komen, speciaal om die kaarten te verzamelen.

In de korte teaser voor het tweede seizoen krijgen we te zien hoe de overlevende spelers de nieuwe uitdagingen aangaan. Daarbij wordt hen het opnieuw allesbehalve makkelijk gemaakt. Het tweede seizoen van Alice in Borderland zal op donderdag 22 december verschijnen op Netflix. Op dat moment zal het net iets meer dan twee jaar geleden zijn dat het eerste seizoen uitkwam.

Bekijk hier de eerste teaser voor het tweede seizoen van Alice in Borderland:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...