‘Alice in Borderland’ seizoen 2 krijgt officiële trailer

Het tweede seizoen van Alice in Borderland verschijnt later deze maand op Netflix. Het eerste seizoen van de Japanse reeks groeide in de nasleep van het succes van Squid Game ook uit tot een populaire titel op de streamingdienst. Het eerste seizoen eindigde op een cliffhanger, waarop we nu eigenlijk het vervolg zullen zien.

De Japanse reeks Alice in Borderland is vanaf donderdag 22 december terug. Vanaf dan kan je op Netflix kijken naar het tweede seizoen van de reeks en daarvan is nu de officiële trailer verschenen.

Alice in Borderland seizoen 2

In het eerste seizoen van Alice in Borderland maakten we kennis met Ryōhei Arisu (Kento Yamazaki). Samen met z’n vrienden komt hij plots terecht in een verlaten versie van Tokyo. Daarbij moet hij spelletjes spelen (én winnen) om zo z’n visa te verlengen. Als je visa vervalt dan word je namelijk meteen neergeschoten door een laser. Bij de spelletjes zijn kaarten te verzamelen, al is het nut van die kaarten niet meteen duidelijk.

Arisu en zijn nieuwe vriendin Yuzuha Usagi (Tao Tsuchiya) komen terecht bij de groep “the Beach“. Die bestaat uit honderden spelers. Zij proberen een volledig kaartspel te verzamelen omdat ze denken dat ze daarmee terug zullen kunnen keren naar de normale wereld. Maar daarbij stootten ze op een probleem: de boer, koningin en koning lijken te ontbreken in het kaartspel. Op het einde van het eerste seizoen komen we echter te weten dat er nieuwe spelen komen, speciaal om die kaarten te verzamelen.

En in de trailer krijgen we daar al een voorsmaakje van te zien. We zien verschillende grootschalige spelen, waarbij de inzet hoger is dan ooit. Daarnaast maken we ook al kennis met enkele nieuwe spelers. We zien ook hoe Arisu op zoek gaat naar de oorsprong van het spel en naar de reden waarom ze erin belandden. Helemaal op het einde van de trailer krijgen we ook de aankondiging van het finalespel te zien. Maar het valt dus nog af te wachten wie de eindstreep zal halen.

Bekijk hier de officiële trailer voor het tweede seizoen van Alice in Borderland:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...