‘The Circle’ seizoen 5 krijgt officiële trailer met oude bekende

Het vijfde seizoen van The Circle verschijnt eind deze maand op Netflix. Daarin zullen we opnieuw kunnen volgen hoe mensen proberen om zich populair te maken zonder mensen echt te ontmoeten. Net zoals in de vorige seizoenen zijn er mensen die deelnemen als zichzelf en anderen die deelnemen als een catfish, maar er is wel Iets nieuw dit seizoen. Iedereen is namelijk single.

The Circle komt deze maand nog terug. Het is dan al tijd voor het vijfde seizoen van de Netflixreeks. De streamingdienst heeft nu de officiële trailer voor het seizoen gelost en daarin maken we alvast kennis met de nieuwe deelnemers.

The Circle seizoen 5

In de afgelopen vier seizoenen van The Circle werd er al heel wat geflirt en dit seizoen zal dat ook niet anders zijn. Het vijfde seizoen is namelijk “single’s only. In de trailer is zo ook al te zien dat deelnemers met elkaar op date kunnen.

Een opvallende deelnemer die we in de trailer te zien krijgen, is de dove Raven. Zij neemt deel samen met haar tolk Paris. Ze gaat in The Circle als zichzelf, maar vertelt daarbij niet dat ze een tolk heeft. En in de trailer krijgen we al te zien dat ze een heel directe flirtmethode heeft.

De terugkeer van Shubham 

Trouwe kijkers van The Circle herkennen uiteraard meteen Shubham, die in het eerste seizoen van The Circle op de tweede plaats eindigde. Hij was bij z’n deelname een grote tegenstander van sociale media en kreeg door die ingesteldheid ironisch genoeg een hele hoop nieuwe volgers op Instagram.

Shubham werd niet aangekondigd bij de officiële aankondiging van de deelnemers, waardoor we van hem dus niet weten of hij opnieuw als zichzelf zal deelnemen of dat hij deze keer een catfish zal zijn in het spel. Lang zullen we niet moeten wachten op het antwoord, want het vijfde seizoen van The Circle verschijnt vanaf woensdag 28 december 2023 op Netflix. De afleveringen zullen in vier delen op Netflix verschijnen, met het laatste deel op woensdag 18 januari 2023.

Bekijk hier de officiële trailer van het vijfde seizoen van The Circle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...