‘The Circle’ komt volgende maand terug met seizoen met enkel singles

The Circle op Netflix is al toe aan z’n vijfde seizoen. Dat zal te vinden zijn op de streamingdienst vanaf woensdag 28 december. Het nieuwe seizoen heeft wel een bijzonder nieuwtje. Alle deelnemers zijn dit jaar single (al kunnen ze natuurlijk ook een getrouwde catfish zijn).

The Circle komt volgende maand terug mét een gloednieuwe twist. Dit jaar zijn namelijk alle deelnemers single. In de vorige seizoen werd er al heel wat geflirt tussen de deelnemers en dat zal nu dus nog veel meer kunnen gebeuren.

The Circle seizoen 5

Hoewel het eerste seizoen van The Circle nog maar in januari 2020 verscheen, is het nu al tijd voor het vijfde seizoen van de realityreeks. Nadat we in het vorige seizoen met twee Spice Girls bekende gasten te zien kregen, volgt er nu opnieuw een bijzonder seizoen.

Het vijfde seizoen van The Circle zal meer dan ooit lijken op een datingshow, want alle deelnemers zijn single. In de vorige seizoenen werd er al heel wat geflirt door de deelnemers, waarbij het meer dan eens ging om personen die eigenlijk niet single waren. Het is nog niet duidelijk of de deelnemers allemaal écht single zijn of dat het ook kan gaan om deelnemers in een relatie die zich voordoen als single. We zullen het wellicht binnenkort te weten komen want het vijfde seizoen van The Circle is vanaf 28 december te zien op Netflix. Het zal daarbij waarschijnlijk opnieuw gaan om een release verspreid over verschillende weken, zoals ook bij de vorige seizoenen het geval was.

Bekijk hier de aankondiging van het vijfde seizoen van The Circle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...