‘The Circle’ seizoen 4 krijgt officiële trailer met twee Spice Girls

Binnenkort verschijnt het vierde seizoen van The Circle op Netflix. Daarin zullen we opnieuw kennismaken met een groep mensen die ofwel als zichzelf ofwel als catfish zullen proberen om de populairste deelnemer te worden. En deze keer zouden daar twee wel heel bekende gezichten bij zijn … als het geen catfishes zijn natuurlijk.

Op woensdag 4 mei verschijnen de eerste afleveringen van het vierde seizoen van The Circle op Netflix. Omdat die dag steeds dichterbij komt, gunt de streamingdienst ons nu al een eerste blik op het nieuwe seizoen. En daarin zien we opnieuw bekende gezichten.

The Circle seizoen 4

In de trailer krijgen we te zien dat er weinig veranderd is aan het gekende concept. We maken alvast kennis met een aantal van de deelnemers, waarvan opnieuw niet iedereen The Circle betreedt als zichzelf. Zo zien we al een man die zijn moeder speelt en een vrouw die een man speelt.

Maar de verrassing van het seizoen krijgen we op het einde van de trailer te zien. Dan lijkt het namelijk alsof er twee Spice Girls te zien zullen zijn in het programma. Aan hun silhouetten te zien, zou het gaan om ‘Scary Spice’ Melanie Brown en ‘Baby Spice’ Emma Bunton. Maar zoals we in het verleden van The Circle al leerden: niet elke celebrity in het programma is ook echt die celebrity. Zo deed Lance Bass van N*SYNC mee in het tweede seizoen van The Circle, maar bleek het eigenlijk om zijn assistente Lisa te gaan.

Bekijk hier de trailer van het vierde seizoen van The Circle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...