‘Emily in Paris’ seizoen 3 staat nu op Netflix

Goed nieuws voor fans van de Netflixreeks Emily in Paris, want vanaf vandaag kan je kijken naar het derde seizoen. Daarin zal Emily (Lily Collins) verschillende belangrijke knopen moeten doorhakken. Voor wie gaat ze werken en voor welke man zal ze blijven vechten?

Emily in Paris is terug! De reeks, waarin we Emily Cooper (Lily Collins) volgen tijdens haar avonturen in Parijs, blijft een groot succes voor Netflix. En nu krijgen we eindelijk een antwoord op de cliffhanger van seizoen 2.

Emily in Paris seizoen 3

Op het einde van het tweede seizoen stond Emily (Lily Collins) voor een moeilijke keuze. Haar baas Sylvie zal namelijk Savoir/Gilbert Group verlaten en haar eigen bedrijf oprichten. Ze vroeg Emily om mee in dat bedrijf te stappen. Als Emily instemt, blijft ze in Parijs, maar als ze bij haar oude bedrijf blijft, dan keert ze terug naar Chicago. Maar dat is niet de enige knoop die Emily moet doorhakken.

Ze moet ook de keuze maken tussen haar Franse crush Gabriel (Lucas Bravo) en haar nieuwe Britse vlam Alfie (Lucien Laviscount). Al lijkt het bij allebei die mannen niet makkelijk. Gabriel is namelijk opnieuw samen met zijn ex Camille (Camille Razat) en Alfie keert terug naar Londen. In de officiële trailer kregen we al enkele antwoorden. Zo lijkt het erop dat Emily op professioneel vlak van twee walletjes probeert te eten. Maar da’s natuurlijk niet zonder risico. En ook wat haar romantische keuze betreft, lijkt Emily haar opties af te wegen.

Welke keuzes ze uiteindelijk maakt, kan je vanaf nu zien in het derde seizoen van Emily in Paris op Netflix. Het derde seizoen van Emily in Paris is al zeker niet het laatste, want Netflix bestelde ook al een vierde seizoen.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het derde seizoen van Emily In Paris:

Meer
Lees meer...