Netflix lost trailer ‘Emily in Paris’ seizoen 3

Eind volgende maand is het zover. Dan komt het derde seizoen van Emily in Paris op Netflix. In dat seizoen komt het hoofdpersonage Emily voor een belangrijke keuze te staan: blijft ze in Parijs of keert ze terug naar huis? In een eerste trailer zien we alvast hoe ze probeert om beide werelden te combineren.

Naar jaarlijkse gewoonte krijgen we binnenkort een nieuw seizoen van Emily in Paris voorgeschoteld. Op 21 december verschijnen de nieuwe afleveringen op Netflix, en daarin zullen we zien of Emily (Lily Collins) klaar is voor grote beslissingen. Niet alleen op werkvlak, maar ook op liefdesvlak belooft het een zwaar seizoen te worden voor het hoofdpersonage.

Emily in Paris

Emily in Paris volgt de modieuze Emily Cooper (Lily Collins), die in het eerste seizoen van Chicago naar Parijs verhuist om daar (tijdelijk) voor een marketingbureau te werken. Met haar Amerikaanse visie, probeert ze een aantal campagnes nieuw leven in te blazen. Bij heel wat mensen valt dat in goede aarde, anderen lijken haar een ‘irritante indringster’ te vinden.

Wat volgt is Emily’s gevecht met de cultuurverschillen, de taal en daarbij nog eens haar eigen onzekerheden. De serie werd meteen een groot succes en ondertussen zijn er al twee seizoenen op Netflix te zien. Het derde is dus voor december.

Keuzes

In dat nieuwe derde seizoen zal de serie vooral focussen op alle beslissingen die Emily moet gaan maken. Langs de ene kant is er haar driehoeksrelatie met de Franse Gabriel (Lucas Bravo) en de Britse Alfie (Lucien Laviscount), maar ook haar job zal haar dit seizoen in moeilijke papieren brengen.

De nieuwe trailer toont alvast hoe Emily het seizoen lijkt te beginnen in een gelukkige relatie met Alfie. Maar wanneer ook Camille en Gabriel terug in beeld komen, verloopt alles toch moeilijker dan verwacht. Emily twijfelt over haar keuzes in het leven, in de liefde en op werkvlak.

Bekijk de trailer voor Emily in Paris seizoen 3 hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...