Nieuwe Netflix-datingshow ‘Perfect Match’ krijgt trailer

Netflix pakt binnenkort uit met een gloednieuwe datingshow. In Perfect Match krijgen verschillende deelnemers uit andere realityreeksen van Netflix een nieuwe kans om de liefde te vinden. We wisten al wie er allemaal te zien zal zijn in het nieuwe programma en nu krijgen we in de officiële trailer ook te zien wat er hen te wachten staat.

De afgelopen jaren lanceerde Netflix al verschillende realityreeksen. Denk maar aan The Circle, Too Hot To Handle en Love is Blind. In die reeksen leerden we al heel wat mensen kennen. Velen daarvan zien we nu terug in de nieuwe datingshow Perfect Match.

Perfect Match

Netflix maakte enkele weken geleden al de deelnemers voor het eerste seizoen van Perfect Match bekend. Het gaat om Bartise, LC, Diamond, Shayne en Damian van Love is Blind. Van Too Hot To Handle zien we Chloe, Georgia, Francesca, Chase en Izzy. Mitchell, Calvin, Nick, Savannah en Joey van The Circle zullen ook te zien zijn in de dating show. Ze krijgen daarbij het gezelschap van een Franse collega, want ook Ines uit The Circle: France zal te zien zijn in het nieuwe programma. Daarnaast zullen ook Colony en Anne-Sophie van Selling Tampa te zien zijn in Perfect Match, net als Dom en Will uit The Mole. De cast wordt vervolledigd door Zay (The Ultimatum), Kariselle (Sexy Beasts) en Abbey (Twentysomethings: Austin).

Shake, die te zien was in het tweede seizoen van Love is Blind, liet weten dat hij gevraagd werd voor Perfect Match. Maar hij weigerde omdat Nick Lachey de presentator van dienst is.

Trailer

In de trailer voor Perfect Match krijgen we te zien hoe het programma in z’n werk zal gaan. De bekende deelnemers zullen op zoek moeten gaan naar hun beste match in de villa. Wie de beste match heeft, krijgt controle over “het bord”. Daarmee kunnen ze bepalen met wie de andere deelnemers op date moeten gaan. Zij krijgen zo dus de kans om de liefde een handje te helpen of om deze juist tegen te werken.

Het eerste seizoen van Perfect Match is vanaf dinsdag 14 februari – jawel Valentijnsdag – te zien op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer van Perfect Match:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...