‘The Ultimatum’: Zijn Lauren en Nate nog steeds een koppel?

Vanaf morgen, woensdag 13 april kan je naar de laatste afleveringen van The Ultimatum kijken op Netflix. Daarin zullen we zien wat de koppels die tot het einde bleven, beslissen. Maar voor twee koppels stopte het avontuur al sneller. Zij verloofden zich bij het keuzemoment. Maar zijn ze nu nog steeds samen? Wij zochten het uit. Dit is hoe het nog gaat met Lauren en Nate.

De nieuwste realityhit op Netflix is The Ultimatum. En we mogen dat zonder verpinken de meest extreme datingshow ooit noemen. In de reeks maken we kennis met koppels, waarvan de ene helft klaar is om te trouwen, maar de andere om een bepaalde reden twijfelt. Door drie weken met iemand anders samen te wonen, moeten de deelnemers nagaan of hun huidige partner echt degene is waarmee ze oud willen worden. Op het einde van de reeks moeten te koppels dan beslissen of ze trouwen, met hun partner van drie weken verder gaan of alleen blijven. Maar voor Lauren en Nate kwam die beslissing al veel eerder.

Lauren en Nate

Tot net voor het keuzemoment leek het overduidelijk te zijn dat Lauren het proefhuwelijk zou aangaan met Colby. Maar Nate stak daar op het laatste nippertje een stokje voor door Lauren ten huwelijk te vragen. Lauren zij ‘ja’, waardoor het avontuur daar al stopte voor het koppel.

De opnames liggen ondertussen al enkele maanden achter ons, dus is het interessant om eens te kijken hoe het nu nog met het koppel gaat. Verschillende andere deelnemers gaven namelijk aan dat ze niet geloofden dat de relatie tussen Lauren en Nate stand zou houden en ze noemden het aanzoek zelfs openlijk fake.

Huwelijk in oktober

Maar zij lijken nu ongelijk te hebben, want het huwelijk van Lauren en Nate staat nog steeds gepland. Het koppel heeft namelijk een website waarop het aftelt naar hun huwelijk. Daarop staat te lezen dat het momenteel nog 172 dagen is tot de grote dag. Het huwelijk staat dus gepland voor 1 oktober 2022. Op de website staan ook verschillende romantische foto’s van het koppel en daarop lijkt de liefde er nog steeds vanaf te spatten.

Aangezien de site nog steeds bestaat, kunnen we er dus van uitgaan dat het koppel nog steeds verloofd is en zelfs binnen minder dan een half jaar elkaar het jawoord zal geven. Hoe het eindigt voor de andere koppels, komen we te weten in de laatste afleveringen van The Ultimatum die morgen op Netflix verschijnen.

Bekijk hier nog eens de trailer voor The Ultimatum:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...