Netflix lost morgen extreme datingshow ‘The Ultimatum: Marry or Move On’: bekijk hier de eerste beelden

Morgen, op 6 april 2022, verschijnt de nieuwste datingshow van Netflix. The Ultimatum: Marry or Move On kunnen we de meest extreme datingshow van Netflix, en mogelijk zelfs ver daarbuiten, noemen. Aan de reeks doen koppels mee waarvan één iemand wil trouwen, maar de ander niet. Om te weten te komen wat echt de beste beslissing is, gaan ze daarom allebei drie weken met iemand anders samenwonen om te kijken of hen dat gelukkiger maakt.

We kennen natuurlijk allemaal Temptation Island, waarbij koppels testen of hun partner wel de ware is. Netflix komt nu met een gelijkaardig programma, maar doet er nog een schepje bovenop. In The Ultimatum: Marry or Move On zetten de deelnemers hun aankomende huwelijk op het spel.

The Ultimatum: Marry or Move On

Het programma begint zoals Temptation Island. De koppels zitten samen in een villa waar ze kennismaken met een aantal singles. Op het einde van de week moeten ze een van die singles uitkiezen. In The Ultimatum is dat niet voor een dreamdate, maar wel voor een periode van drie weken. Tijdens die drie weken wonen ze samen met hun nieuwe partner en zullen ze achterhalen of ze gelukkiger zijn met die nieuwe persoon dan met hun eigenlijke partner.

In de aanloop naar de release van de reeks loste Netflix al enkele teasers en die beloven – zoals je wel al kan verwachten – een gigantische portie drama. Het lijkt er dus op dat niet iedereen bij z’n originele partner zal blijven.

The Ultimatum: Marry or Move On verschijnt zoals de andere realityreeksen op Netflix in verschillende delen. Morgen, op woensdag 6 april 2022, verschijnen de eerste twee afleveringen. Daarna is het telkens een weekje wachten op de volgende.

Bekijk hier alle teasers voor The Ultimatum: Marry or Move On:

Is reality toch niet helemaal je ding? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...