Netflix kondigt met speciale boyband komende realityreeksen aan

De afgelopen jaren pakte Netflix uit met heel wat realityreeksen. Het gaat daarbij onder andere over Love Is Blind, Too Hot To Handle, The Circle en Love On The Spectrum. Ook in de toekomst zal de streamingdienst verder inzetten op het genre want Netflix heeft nu – op een wel heel bijzondere manier – aangekondigd welke realityreeksen we mogen verwachten.

Reality-tv-lovers, spits jullie oren, want Netflix heeft zojuist bekend gemaakt welke nieuwe (en oude) realityreeksen we de komende tijd mogen verwachten. De reeksen werden aangekondigd door een bijzondere gelegenheidsboyband, samengesteld uit bekende gezichten uit de verschillende realityreeksen van Netflix.

N-2-LUV

Voor de aankondiging van de realityreeksen van Netflix trommelde de streamingdienst verschillende gezichten uit de afgelopen reeksen op. In het begin van de video zien we hoe Nick Lachey (de presentator van Love Is Blind en binnenkort The Ultimatum) opgebeld wordt door Harry uit het eerste seizoen van Too Hot To Handle. Hij laat weten dat hij een boyband heeft opgericht.

Die boyband bestaat uit andere bekende gezichten uit realityreeksen van Netflix. Zo zien we zowel Nathan uit het tweede als Nathan uit het derde seizoen van Too Hot To Handle. Maar ook Barnett uit het eerste seizoen van Love Is Blind en Jarrette uit het tweede seizoen van Love Is Blind geven het beste van zichzelf geven in de boyband N-2-LUV. Ze brengen samen het nummer Love Has No Off Season waarin ze de verschillende nieuwe realityreeksen van Netflix aankondigen.

Nieuwe reeksen

Dit jaar nog zal het derde seizoen van Love Is Blind verschijnen. Daarnaast werd het programma ook al vernieuwd voor een vierde én vijfde seizoen. Die zullen zich afspelen in nieuwe steden. Ook later dit jaar – waarschijnlijk net voor de release van het derde seizoen – verschijnt ook de nieuwe editie van Love Is Blind: After The Altar. Daarbij zullen we opnieuw kijken hoe het nog gaat met de deelnemers van het tweede seizoen.

The Ultimatum, de nieuwe show van Netflix, die op 6 april verschijnt op de streamingdienst, krijgt ook al zeker een tweede seizoen. Daarbij zal het gaan om een queer-seizoen, waarbij de deelnemers dus deel uitmaken van de LGBTQ+-gemeenschap. In The Ultimatum gaan koppels die op het punt staan om zich te verloven de ultieme test aan. Daarbij zullen ze enkele weken samenwonen met iemand anders om te kijken of ze zich met een ander beter zouden voelen.

Too Hot To Handle komt binnenkort met een vierde seizoen en Love On The Spectrum krijgt na een Australische nu ook een Amerikaanse versie. Verder komt ook Indian Matchmaking terug voor een tweede seizoen en komt er ook een nieuwe versie: Jewish Matchmaking.

Tot slot kondigt Netflix ook twee volledig nieuwe reeksen aan. Het eerst is Dated and Related dat – hoewel de titel het misschien doet vermoeden – niets met incest te maken heeft. In het programma zullen broers en zussen elkaar namelijk aan een nieuwe vriend/vriendin helpen. Het laatste nieuwe programma heeft voorlopig nog geen naam, maar zal de gezichten uit verschillende realityreeksen van Netflix samenbrengen. Het gaat daarbij om deelnemers van onder andere Too Hot To Handle, Love Is Blind, The Circle en Selling Tampa.

Bekijk hier de videoclip van N-2-LUV:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...