‘Too Hot To Handle’ seizoen 2: Welke koppels zijn nog steeds samen?

Het tweede seizoen van Too Hot To Handle zit er al weer op. We weten wie het seizoen gewonnen heeft, we weten wie er vroegtijdig naar huis moest en wie er het meeste geld verloren heeft. Maar dé grote vraag is natuurlijk: Welke koppels zijn nu, maanden na de opnames, nog steeds samen? En daar krijgen we in de reünie met Chloe uit het eerste seizoen alle antwoorden op.

Dit jaar bleef Too Hot To Handle niet enkel op Netflix. Op YouTube kregen we in Extra Hot namelijk extra beelden en interviews te zien. Presentatrice van dienst was publiekslieveling uit het eerste seizoen Chloe Veitch. De derde en laatste aflevering van die online reeks is de reünie waarbij Chloe, via videoverbinding, polshoogte neemt bij de deelnemers van het tweede seizoen. Met als grote vraag: welke koppels hielden stand?

Marvin & Melinda

Marvin en Melinda
Netflix

Het eerste koppel waar Chloe mee belt, is Marvin en Melinda, of zoals ze in de reeks soms genoemd werden, M&M. Zij waren verantwoordelijk voor het grootste geldverlies van dit seizoen, maar wisten dat op het einde terug te verdienen. En maar goed ook want de volledige pot ging uiteindelijk naar Marvin. Toch is het voor Marvin en Melinda misschien wel het moeilijkste om hun relatie te laten overleven, want Marvin woont natuurlijk in Parijs, terwijl Melina in New York woont.

Marvin en Melinda hadden na de opnames afgesproken om samen naar Mexico te gaan. Maar net voor ze zouden vertrekken, kregen ze ruzie. Daardoor ging de reis niet door. Maar later ging Marvin wel met Chase naar Mexico, waar Melinda niet mee kon lachen. Vervolgens hebben Marvin en Melinda ook een tijdje niet met elkaar gesproken. Nu doen ze dat wel opnieuw en zijn ze gewoon vrienden. Toch hebben ze nog steeds veel liefde en respect voor elkaar.

Een andere interessante vraag voor Marvin is natuurlijk wat hij met de 55.000 dollar gaat doen. De helft zal hij aan z’n moeder geven, maar hij weet nog niet wat hij met de rest zal doen. Melina laat wel weten dat ze geen deel van het geld wil. “Hij heeft het verdiend.”

Carly en Joey

Carly en Joey
Netflix

Carly was een van de drie kanshebbers op de winst in het tweede seizoen. Zij had er een wervelwind van een seizoen op zitten. Zo was ze eerst close met Chase, maar toen dat niet werkte, zocht ze toenadering tot nieuwkomer Joey.

Zij bleven samen tot het einde van het seizoen en ook nu lijkt er nog wel iets te spelen. Zo ging Carly al meermaals op bezoek bij Joey en wordt er wat zenuwachtig gegiecheld wanneer er gevraagd wordt naar hun relatiestatus. Volgens Joey kan hij aan Carly zien dat ze nog steeds gevoelens heeft voor hem.

Chase en Tabitha

Chase en Tabitha
Netflix

Nadat hij aanvankelijk close was met Carly, verschoof hij zijn interesse naar Tabitha. Maar zij liet tijdens de laatste date weten dat ze niet op zoek was naar een relatie.

Toch bleven de twee na de opnames contact houden. Tabitha vertelt zo ook dat ze bloemen en een romantische liefdesbrief kreeg van Chase. Maar ze hebben elkaar sinds de opnames niet meer gezien. Chase woont ook in de Verenigde Staten en Tabitha in het Verenigd Koninkrijk dus de afstand speelt daarbij ook een rol.

Robert en Christina

Robert Christina
Netflix

Robert en Christina komen maar heel kort aan bod, maar ook zij zagen elkaar terug na de opnames. Zo vloog Robert zelfs meteen na de opnames naar Zuid-Afrika om tijd door te brengen met Christina. In het korte fragment zegt Christina dat ze van Robert houdt en zegt hij dat hij “het meisje voor zich wist te winnen”. Dus we vermoeden dat ze ook nu nog steeds een langeafstandsrelatie hebben.

Cam en Emily

Cam en Emily
Netflix

Tot slot is het de beurt aan Cam en Emily. Ook Cam werd door Lana gekozen als een van de drie mogelijke winnaars. Dus was het ook spannend of zij nog steeds een koppel vormen. Voor Cam en Emily is de afstand natuurlijk geen probleem.

Zij vormen dan ook nog steeds een koppel en Cam trok ondertussen ook al in bij Emily. Omdat ze de spanning er moesten in houden, moesten ze uit verschillende kamers van hun huis videobellen met Chloe, maar op het einde komen ze toch even samen in beeld. En daarbij wordt duidelijk dat de liefde nog steeds groot is.

De singles

Larissa
Netflix

Chloe neemt ook contact op met de mensen die Too Hot To Handle als single verlieten. Zo is er Larissa, die na haar stukgesprongen relatie met stripper Nathan zelf besliste om naar huis te gaan. Zij laat nu weten dat ze een nieuwe vriend heeft die dokter is. Na de opnames had Nathan haar nog eens gebeld en hadden ze een aangenaam gesprek. Maar niet veel later kreeg ze dronken berichten van Nathan waarin hij haar vroeg om haar borsten te laten zien en sindsdien praten ze niet meer met elkaar.

Nathan en Elle
Netflix

Nathan en Elle werden samen geïnterviewd. Zij waren in de retreat nooit een koppel, maar trokken wel samen op omdat ze de enige twee singles waren op het einde. Nathan laat ook weten dat hij gestopt is als stripper, maar hij heeft voorlopig nog geen nieuwe vriendin gevonden.

Bekijk hier de volledige reünie:

Meer
Lees meer...