‘Too Hot To Handle’ lost laatste zes afleveringen seizoen 2

Too Hot To Handle is sinds vorige week helemaal terug. In de eerste vier afleveringen maakten we kennis met de nieuwe singles en zagen we al meteen heel wat geld uit de pot verdwijnen. En nu zijn daar ook de laatste zes afleveringen.

Geweldig nieuws voor de fans van Too Hot To Handle, want hoewel het eerste seizoen van de reeks er acht telde, heeft het tweede seizoen van de reeks tien afleveringen. Vorige week kregen we de eerste vier afleveringen te zien en deze week krijgen we dus zes nieuwe afleveringen.

Too Hot To Handle

In de eerste vier afleveringen kregen we al te zien dat de deelnemers van het tweede seizoen de regels mogelijk nog meer overtreden dan de deelnemers in het eerste seizoen. Waar het duurste koppel in het eerste seizoen (Francesca en Harry) op het einde al hun geld konden terugverdienen door een nacht hun handen thuis te houden, lukte dat bij Cam en Emily niet.

De pot was daardoor na vier afleveringen al flink geslonken en het zag er niet naar uit dat daar snel verandering in zou komen. Nu zijn daar de volgende zes aflevering, met op het einde de finale. In die finale zal niet iedereen met een gelijk deel van de overblijvende pot naar huis gaan.

In de eerste vier afleveringen legde Lana, de sprekende luchtverfrisser, al uit dat de pot niet verdeeld zal worden onder de overblijvende deelnemers. Vorig jaar werd de pot, van 75.000 dollar, eerlijk verdeeld onder de tien overblijvende kandidaten. Maar in het tweede seizoen zal dat niet het geval zijn. Wat de verdeling wordt en hoe die bepaald wordt, zullen we te weten komen in de laatste zes afleveringen die nu online staan.

Bekijk hier nog eens de trailer van het tweede seizoen van Too Hot To Handle:

https://youtu.be/xzCBBPf7g0Q

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...