Left Right
scrollTop top

‘Too Hot To Handle’ seizoen 2 krijgt trailer en het belooft opnieuw heet te worden


Too Hot To Handle
© Netflix

Het aftellen kan beginnen, want over precies één week komt Too Hot To Handle terug. De eerste vier afleveringen van het tweede seizoen verschijnt op woensdag 23 juni op Netflix. Daarbij zullen we kennis maken met nieuwe singles die elkaar moeten leren kennen zonder te kussen of seks te hebben. En zoals we vorig jaar al te weten kwamen, is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

Too Hot To Handle aka Temptation Island zonder koppels en zonder fysiek contact komt terug. Voor het tweede seizoen wist Netflix opnieuw tien singles in de val te lokken door hen voor te liegen dat ze zouden deelnemen aan een gewoon datingprogramma. Maar al snel wordt duidelijk dat het gaat om Too Hot To Handle en dat kussen, seks en masturberen dus verboden zijn.

Too Hot To Handle

Het concept van Too Hot To Handle is simpel. Tien singles moeten proberen om duurzame relaties aan te gaan. Het gaat hierbij echter om singles die het gewoon zijn om te daten in het uitgaansleven en meteen tussen de lakens te duiken. Hun handen thuishouden, is dus niet iets wat natuurlijk is voor hen.

Vorig seizoen kregen we al te zien dat het voor de deelnemers niet makkelijk is om zich aan de regels te houden. Voor elke overtreding haalt Lana, een soort sprekende luchtverfrisser, geld uit de pot. Die pot start op 100.000 dollar, maar dat bedrag neemt doorheen het seizoen dus flink af. Zo bleef er op het einde van het eerste seizoen nog 75.000 dollar over en een groot deel daarvan werd door Harry en Francesca terugverdiend in de laatste aflevering.

Seizoen 2

En ook dit seizoen lijkt de pot stevig te gaan zakken, want in de trailer krijgen we al heel wat beelden van kussende deelnemers te zien. Daarnaast zijn er ook koppels die met elkaar de lakens delen en dat kost natuurlijk nog wat meer. Het belooft dus opnieuw een hot seizoen te worden.

Deze keer zijn er opnieuw deelnemers uit uiteenlopende hoeken van de wereld. Net zoals vorig jaar zijn er dit jaar deelnemers uit de Engelstalige landen de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland en Canada. Maar er is ook een Fransman, Marvin Anthony uit Parijs, die op zoek gaat naar de liefde. De eerste vier afleveringen verschijnen op woensdag 23 juni op Netflix. Een week later volgt de rest van de afleveringen.

Bekijk hier de trailer van Too Hot To Handle seizoen 2:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…