‘Too Hot to Handle’ seizoen 2 op 23 juni op Netflix

De reality show Too Hot To Handle keert terug voor een tweede seizoen op 23 juni. Netflix liet ook al weten dat er zeker een derde seizoen komt van de populaire reeks.

Too Hot To Handle is een Brits-Amerikaanse reality show met elementen van dating. De reeks werd gemaakt door Laura Gibson en Charlie Bennett. In het eerste seizoen waren acht afleveringen en die verschenen in april 2020 op Netflix. Nu is aangekondigd via een trailer dat het tweede seizoen verschijnt op 23 juni. De eerste vier afleveringen worden die dag uitgebracht, de zes resterende zal je zien op 30 juni.

Geen seksueel contact

Een groep singles wordt naar een eiland gebracht waar ze hopen om een nieuwe liefde te vinden. Er zit echter wel een serieuze adder onder het gras voor de deelnemers: alle seksuele contact is er verboden, zelfs met jezelf. Iedere misstap die de groep begaat, zal de prijzenpot van 100.000 dollar (82.000 euro) doen slinken. De host van de reality show is de virtuele assistent Lana, die de deelnemers meedeelde dat ze vier weken geen enkel lichamelijk contact mogen hebben.

CEO van Netflix, Ted Sarandos, zei dat Too Hot To Handle de grootste competitieve show ooit is op zijn streamingplatform.  

De 50 beste series op Netflix zie je hier.

Meer
Lees meer...