Hoe gaat het nu met de koppels uit ‘Too Hot To Handle’? (spoilers)

Too Hot To Handle op Netflix is de nieuwste guilty pleasure voor fans van programma’s zoals Temptation Island en Love Island. Doordat alle vormen van lichamelijk contact verboden zijn, moeten de deelnemers noodgedwongen op zoek naar meer betekenisvolle connecties. En dat levert verrassend genoeg enkele koppels op … maar hoe is het nu met hen?

Francesca en Harry

Het meest beruchte koppel uit Too Hot To Handle is zonder enige twijfel Francesca en Harry. De Canadese Instagram-ster draaide al vrij snel de jonge Australiër binnen. Toen dat maar liefst 3.000 dollar bleek te kosten, hadden ze meteen ook hun eerste ruzie.

Na wat geflirt met Kelz en wat koppigheid bleek de liefde (of aantrekking) toch te groot te zijn. Francesca en Harry vonden elkaar terug, doken in bed en onder de lakens, verloren veel geld en wonnen het tot ieders verbazing later weer terug.

https://www.instagram.com/p/B_UHRStpyl0/?utm_source=ig_embed

Wat nog meer zal verbazen, is dat de twee nog altijd samen zijn. Dat bevestigden ze recent nog zelf op Instagram met een liefdevolle foto. “Het gaat beter dan ooit tussen Francesca en mij”, zegt Harry aan The Sun. “We zijn even uit elkaar geweest, maar nu gaan we er weer voluit voor.”

“Harry en ik zijn nog altijd samen en we zijn sterker dan ooit”, voegt Francesca toe. “Het was zo fantastisch om onze love story te zien ontstaan en ik ben heel enthousiast om te zien wat de toekomst brengt voor ons beiden.”

Die toekomst staat wel even on hold, want terwijl Francesca de lockdown bij haar thuis in Vancouver in Canada doorbrengt, zit Harry in Los Angeles in de Verenigde Staten. “Eens de quarantaine voorbij is, gaan we samenwonen en gaat het fantastisch zijn. Dan gaan we trouwen en kinderen krijgen”, blikt Francesca enthousiast vooruit in Entertainment Weekly. Ook Harry denkt er zo over: “Als ik haar terugzie, ga ik haar zwanger maken en met haar trouwen.”

https://www.instagram.com/p/B_VY-TSlup8/

Sharron en Rhonda

De mooiste love story op Too Hot To Handle leek die te worden tussen Rhonda en Sharron. Ook zij kenden nochtans een moeilijk begin. Sharron wilde zich namelijk niet helemaal open stellen uit schrik om gekwetst te worden.

Uiteindelijk slaagde Rhonda erin om zijn pantser te doorbreken en stelde ze Sharron via facetime zelfs voor aan haar zoontje. De liefde spatte ervan op het scherm en Lana de spraakcomputer klonk zichtbaar ontroerd.

Terug thuis bleek de liefde blijkbaar toch niet sterk genoeg. “Rhonda is een zegen gebleken in mijn leven. She’s been the strength to my weakness, the music to my soul and the yin to my yang“, klinkt het bij Sharron. “Helaas is de afstand (ze wonen zo’n 1.250 kilometer van elkaar, red.) een probleem gebleken. Maar hoewel Rhonda ver weg is, zal onze connectie altijd blijven.”

Sharron is dus opnieuw single, maar Rhonda vond na hun avontuur wel al opnieuw de liefde, bij een ex. “Ik heb nu gelukkig een relatie met een speciaal iemand nieuw leven kunnen inblazen”, legt ze uit. Of het gaat over de papa van haar zoontje is niet duidelijk.

David en Lydia

De sympathieke David zette in het begin van Too Hot To Handle nog een stap opzij voor bro Harry, op het einde vond ook hij zijn droomvrouw. Toen Lydia van de boot stapte in aflevering zes verdronk David onmiddellijk in haar mooie ogen.

In tegenstelling tot de vorige twee koppels is de afstand tussen David en Lydia minder een probleem. Ze wonen namelijk allebei in het Verenigd Koninkrijk, al zit er wel zo’n 400 kilometer tussen hun woonplaatsen Wigan en Portsmouth.

Toch is er niet geweten of Lydia en David nog altijd samen zijn. Op Instagram hebben ze allebei namelijk nog niets gelost over hun relatiestatus, al liken ze wel regelmatig foto’s van elkaar. Even leek het erop dat Lydia nu iets had met Bryce.

https://www.instagram.com/p/B8XBSfPlA5n/

Enkele maanden terug verscheen er op Instagram namelijk een foto waarop ze te zien was op zijn boot in Los Angeles. Die beruchte boot lokt echter nogal vaak (knappe) vrouwen, dus veel conclusies moeten we daaruit niet trekken.

Bryce en Nicole

Bovendien lijkt Bryce zijn aandacht op iemand anders gericht te hebben. In Too Hot To Handle zagen we hem nog afgewezen worden door Chloe, waarna hij zijn liefdespijlen verder op zak hield.

Eens terug thuis knoopte Bryce echter contact aan met de stille Nicole. “Hoewel we tijdens het programma wel hebben gepraat, zijn we pas na het filmen closer geworden. Ik vind haar zo mooi en lief”, legt Bryce uit aan de website The Tab.

Ook voor hen zorgt het coronavirus er voorlopig voor dat er niet meer kan gebeuren. Bryce woont namelijk in Los Angeles in de Verenigde Staten, terwijl Nicole in Cork in Ierland in lockdown zit.

“Wat onze relatie betreft, zien we wel hoe alles verder verloopt. Uiteraard wonen we aan de andere kant van de wereld, maar we horen elkaar dagelijks. Alles is momenteel ongedwongen en chill. Eens de quarantaine gedaan is, kunnen we hopelijk opnieuw afspreken en dan zien we wel hoe het verder gaat”, besluit Bryce.

“Bryce en ik groeiden naar elkaar toe na de opnames. Hij is echt een lieve man. We zien wel hoe alles loopt zonder onszelf druk op te leggen. Het is geen ideale situatie omdat hij aan de andere kant van de wereld loopt, maar dan de quarantaine proberen we erachter te komen hoe we verder moeten”, treedt Nicole haar nieuwe vlam bij.

Meer
Lees meer...