Left Right
scrollTop top

Chloe van ‘Too Hot To Handle’ blikt vooruit op haar deelname aan ‘The Circle’


Too hot to handle Chloe
© Netflix

Na haar opvallende deelname aan Too Hot To Handle vorig jaar, viert Chloe Veitch binnenkort haar terugkeer op Netflix voor het tweede seizoen van The Circle. Een programma met een heel ander concept en dus ook een heel andere uitdaging. “Maar ik ga gewoon weer mijzelf zijn”, blikt Chloe vooruit.

Het langverwachte tweede seizoen van The Circle is vanaf woensdag 14 april te zien op Netflix. Dat betekent meteen ook dat we de immer sympathieke Chloe opnieuw op ons scherm te zien zullen krijgen. Haar deelname aan Too Hot To Handle vorig jaar leverde haar dan wel geen partner op, het maakte haar wel zeer populair.

The Circle

The Circle en Too Hot to Handle zijn twee totaal verschillende shows. Bij Too Hot to Handle zit je op het strand in Mexico en ben je omringd door heel wat mensen. Vergelijk dat dan met The Circle, waar ik wekenlang alleen ben en met niemand kan praten”, vertelt Chloe in een interview met Decider.

Ondanks die verschillen, zegt de 22-jarige Britse dat ze opnieuw voor dezelfde aanpak zal kiezen. “Ik ga gewoon weer mezelf zijn. Omdat ik op tv ben geweest en omdat ik op tv geliefd was, geeft het me het vertrouwen om te denken: ‘Weet je wat? Ik kan dit. Ik ga daar gewoon naar binnen en crush it en kijk wat er gebeurt.’ Ik ben gewoon zo blij dat ik opnieuw voor de camera mag komen want ik heb het gevoel dat ik daar thuishoor”, zegt ze.

Too Hot To Handle

Na vier weken lang nieuwe afleveringen van The Circle komt Netflix vanaf juni ook met een nieuw seizoen van Too Hot To Handle. Voor haar opvolgers heeft Chloe ook nog een kort advies: “Breek gewoon de regels. Doe het gewoon. Waarom niet? Ik zal het iets nuanceren … breek de regels niet te veel. Maar je moet daarbinnen een paar mensen kussen, anders ga je jezelf vervloeken als je eruit komt”, klinkt het. “Maar investeer gewoon in het proces. Soms kun je je gek voelen in sommige van de uitdagingen, maar als je in het proces investeert, maak je onderweg een paar fouten waarvan je leert en kom je er als een beter mens uit.”

Zoek je nog iets anders om te bekijken? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update