Left Right
scrollTop top

Netflix maakt releasedatum van nieuw seizoen ‘The Circle’ en ‘Too Hot To Handle’ bekend en kiest daarbij voor verrassende aanpak


The Circle Too Hot To Handle Netflix
© Netflix

Woensdagavond wordt reality-tv-avond bij Netflix. De streamingdienst heeft namelijk bekendgemaakt wanneer de nieuwe seizoen van The Circle en Too Hot To Handle te zien zullen zijn. Opvallend daarbij is dat Netflix ervoor kiest om bij beide programma’s niet alle afleveringen op het zelfde moment te lossen.

Reality Wednesdays” noemt Netflix het zelf in een korte trailer over de nakende terugkeer van guilty pleasures The Circle en Too Hot To Handle. Het eerste seizoen van The Circle vorig jaar werd gebracht als een drie weken durende event waarbij iedere woensdag telkens vier nieuwe afleveringen gelost werden.

The Circle

Deze keer kiest Netflix ervoor om dat event te spreiden over vier weken, zo maakte Deadline bekend. Op woensdag 14 april zullen de eerste vier aflevering te zien zijn. Ook de twee woensdag erna krijgen we telkens vier nieuwe afleveringen. De finale wordt echter gespaard tot de week daarna, namelijk op woensdag 5 mei.

Too Hot To Handle

Bij Too Hot To Handle koos Netflix er een jaar geleden voor om alle acht de afleveringen op hetzelfde moment te lossen. In het midden van de eerste lockdown was dat voor velen een aangename afleiding, maar toch verandert de streamingdienst dit jaar van strategie.

“We zijn aan het experimenteren met het releaseformat, zodat je tijd hebt om elke stap van de wedstrijd te ontleden en uit te verwerken terwijl het zich ontvouwt,” legt Netflix-chef Brandon Riegg uit. Daarom zal Too Hot To Handle dit jaar ook over meerdere weken gespreid worden. De eerste afleveringen zullen ergens in juni op woensdag op Netflix komen.

“We kunnen niet wachten tot om te laten zien wat er in het tweede seizoen te wachten staat. “We hebben nieuwe wendingen en verrassingen toegevoegd om het spel fris te houden. Daarnaast hebben we ook nieuwe spelers gekozen waar fans volgens ons graag voor zullen supporteren”, blikt Riegg vooruit.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…