Netflix kondigt tweede en derde seizoen aan van ‘Too Hot To Handle’

Goed nieuws voor de fans van reality datingprogramma’s. Netflix heeft het programma Too Hot To Handle namelijk vernieuwd voor minstens twee extra seizoenen.

Too Hot To Handle was bijna een jaar geleden – tijdens de eerste lockdown een hit op Netflix. Het programma volgt een hoop hitsige vrijgezellen die denken dat ze meedoen aan één of andere variant van Love Island. Eens aangekomen in de luxueuze villa wordt het duidelijk dat er een addertje onder het gras zit. Kussen, seks en zelfs masturberen is namelijk verboden. De regels overtreden, wordt door het strenge virtuele jurylid Lana afgestraft met een flinke hap uit de geldprijs.

Dat dat regelmatig gebeurde, blijkt uit het overzicht hieronder. Vooral Francesca en Harry bleken moeilijk in te tomen. Toch zorgde Too Hot To Handle ook voor enkele koppels op het einde, al bleven die relaties achteraf niet lang duren.

Turks- en Caicoseilanden

Volgens de website Deadline is Netflix op dit moment bezig met het opnemen van twee nieuwe seizoenen van Too Hot To Handle. Door de coronacrisis moesten de makers wel enkele zaken aanpassen aan het programma. Zo zouden de deelnemers zich deze keer niet in het zwaar getroffen Mexico bevinden, maar wel op de Turks- en Caicoseilanden.

Deze eilandengroep met amper 40.000 inwoners vlak boven Haïti en de Dominicaanse Republiek bleef tot nu toe redelijk gespaard van de coronapandemie, al stijgt het aantal besmettingen er de laatste weken wel steeds sneller. Laten we hopen voor Too Hot To Handle dat de opnames er snel opzitten.

Parties In Paradise

Dat Netflix ondanks het overduidelijke succes van Too Hot To Handle toch zo lang wachtte om een vervolg aan te kondigen, is niet onlogisch. Het hele concept van het programma is namelijk gebaseerd op het verrassingseffect van de kuisheidsregels. Om alles ook deze keer te laten slagen, gebruikten de makers tijdens het casten en de productie altijd de fictieve titel Parties in Paradise.

“Het geheim is bekend: we zijn blij om Too Hot to Handle terug te brengen voor twee nieuwe seizoenen in een tropisch paradijs. Netflix-abonnees over de hele wereld werden verliefd op de hilarische capriolen van seizoen één, en nu hoeven fans niet lang te wachten om te zien hoe onze nieuwe deelnemers proberen (en falen) om de strikte regels van Lana te volgen met veel wendingen en verrassingen tussendoor”, zegt Brandon Riegg van Netflix.

Meer
Lees meer...